Griezmann og Co. startede sæsonen fantastisk, ved at vinde den spanske Super Cup, mod selveste ærkerivalerne, Real Madrid. Atlético Madrid skal prøve at forsætte denne ”pokal-stime”, bl.a. iført en spritny Nike tredje trøje, som udstråler en masse historie.

Neptun-springvandet

Nike har i denne sæson vist, at de leger med diverse klubbers tredje trøje designs, og giver dem noget ekstraordinært. Atl. Madrid er også blevet givet en unik tredje trøje, som bl.a. fremviser det velkendte Neptun-springvand, som er lokaliseret central i den spansk hovedstad, Madrid. Den nye Nike trøjes design-base, er et luftfoto af hovedstaden, hvorpå de velkendte Atl. Madrid striber går ned igennem designet. Kombinationen af de to blå-farvet nuancer, skal repræsentere vandet der flyder i Neptun-springvandet, et springvand, hvor Atl. Madrid fans fejrer deres triumfer. Derudover skal den gullige-orange farve, som bl.a. ses på klublogoet og swooshet, repræsenterer solen der rammer Neptuns trefork. I helhed er den nye Atl. Madrid Nike tredje trøje, en helt unik fodboldtrøje, der ikke just vil blive glemt.

Release

Den nye Nike Atlético Madrid 2018/19 tredje trøje, kan forudbestilles lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible