Solen stråler, temperaturen stiger og VM 2018 nærmer med hastige skridt. Derfor er det også passende, at New Balance endelig præsenterer flere af deres kommende VM-trøjer, og I denne omgang står den på Panama’s nye VM-hjemmebanetrøje, som de skal iføre sig, når de som underdogs, skal op imod topnationen Belgien.

First timer

Miniputnationen Panama skal til sit første VM i fodbold nogensinde. Dette har medført eufori og fest i landet, også trods de i deres seneste venskabskampe, bl.a. tabte til Danmark. Panama kommer på banen ved VM i Rusland med et stærkt fællesskab, trods de ved de er underdogs, og det skal repræsenteres og udstråles via deres nye New Balance VM-hjemmebanetrøje.

Panamansk stolthed

Sloganet for Panamas nye New Balance VM-hjemmebanetrøje er ”the one you will keep forever”, som passer perfekt, da det er deres første officielle VM-hjemmebanetrøje, da det er deres første deltagelse ved et VM, og derfor er denne trøje ikke bare historisk, men også værd at beholde. Selve trøjen er farvebelagt en stærk rød farve, som skal symbolisere det Panamanske flag. Derudover er der et grafisk print på brystet af trøjen, som er inspireret af vingerne på den Panamanske nationalfugl: Harpyen. Som afsluttende detalje, så er den første linje i den Panamanske nationalsang, som oversat betyder ”We finally reached the victory”, inkorporeret i nakken på trøjen, som ligeledes med sloganet, er super passende.

Release

Hvis du er interesseret I at iføre dig denne historiske New Balance Panama VM-hjemmebanetrøje, så kan den købes på Unisport.dk lige nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible