Visaro 2.0 er udviklet til den kreative spiller, der med sit overblik og sin sublime boldkontrol kan skabe chancer mod ethvert forsvar. Visaro-spilleren bisidder et unikt blik for sine holdkammerater og kan med sine kirurgisk præcise afleveringer åbne modstanderens forsvar op og skabe kampafgørende situationer.

Egenskaberne i Visaro-modellen skal blandt andet findes i overdelen, hvor der på baggrund af data er blevet integreret unikke Hexaprene kontrol og sparke zoner. Kontrolzonerne har en dæmpende effekt på boldberøringerne, hvilket giver dig et utroligt touch på bolden. Støvlens sparkezoner giver en renere sparkeflade, hvilket betyder at dine skud bliver mere kraftfulde og præcise. Det samme gør sig gældende for både korte og lange afleveringer, hvor zonerne øger dine forudsætninger for at slå de afgørende pasninger med den nødvendige præcision.

Visaro er udstyret med en todelt ydersålsramme, der sikrer støvlens fleksibilitet. Indersålen er udformet i New Balance Pro form af et enkelt stykke Fresh Foam, der giver god komfort til fødderne. Knopkonstruktionen er udviklet på baggrund af indsamlet data og i kombinationen med den fleksible sål sikres den optimale bevægelsesfrihed. Dette betyder, at du har det perfekte udgangspunkt for udnytte dine kvaliteter, således du på bedste vis kan udfordre modstanderens forsvar.

Denne Visaro 2.0 model fås både i en Blackout og Whiteout udgave. De to varianter er en del af New Balance’s Limited Edition Pack.

New Balance Visaro 2.0 kan købes hos Unisport nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

NIVEAUER

New Balance Visaro 2.0 Pro “Sort”
Pris: 1.999 DKK

New Balance Visaro 2.0 Pro “Hvid”
Pris: 1.999 DKK

Billeder fra Unisport