New Balance lancerer nye versioner af deres populære modeller Visaro og Furon. Anden generation af Visaro siloen får nu endnu et medlem med den nye Visaro 2.0 Pro i en sort/blå farvevariant. Det samme gør sig gældende for den nyeste generation af fartstøvlen Furon 3.0 Pro, der nu udkommer i en blå variant med rød deltaljer.

Mens Visaro 2.0 er designet til den kreative og boldbesiddende spiller, der konstant forsøger at finde vej gennem modstanderens forsvar med fantastiske afleveringer og smarte et-to kombinationer, er Furon 3.0 udviklet specifikt til den hurtige og eksplosive spiller, der følger sit målscoreinstinkt og derfor hele tiden er på jagt efter den afgørende chance.

Visaro 2.0
”Dictate the play”, lyder New Balances tilhørerne overskrift til Visaro 2.0 Pro. Støvlen er skabt med henblik på at give de optimale betingelser til at kunne kontrollere og diktere kampen. Dette kommer blandt andet til udtryk ved overdelen, hvor der er integreret unikke Hexaprene kontrol og sparkezoner, hvilket er udarbejdet på baggrund af en bestemt data. Kontrolzonerne medvirker blandt andet til, at det er lettere at tæmme bolden ved hårde afleveringer, samtidig gør en speciel mikrostruktur i overdelens konstruktion, at der opnås en øget friktion mellem bold og støvle, hvilket ligeledes forbedrer din boldkontrol. Med Visaros overdel får du også en renere sparkeflade, så dine afslutninger bliver mere præcise, hvilket skyldes overdelens sparkezoner. På baggrund af indsamlet data har New Balance konstrueret en knopfiguration, der i kombination med den fleksible ydersål, sikrer dig den optimale bevægelighed og stabilitet på banen. For at tilføre Visaro en god komfort, har New Balance udviklet en Pro Foam skabelon samt den såkaldte Fresh Foam indersål. Hvis du vil styre kampens forløb, så prøv denne nye version af Visaro 2.0.

Furon 3.0
Til den lynhurtige angriber eller fløjspiller har New Balance designet Furon 3.0. En støvle, der er fremstillet med en overdel bestående af meshmateriale, og som er udviklet til høj fart samt et rent og præcist træf på bolden. Støvlen har til formål at ”Devastate the defence”, og for at give de optimale betingelser til det, har New Balance indsamlet data og udviklet en hel unik overdel. Det indsamlede data kommer fra en tryktest, hvor der blev undersøgt, hvilke områder af støvlen, som bliver udsat for mest belastning ved accelerering, retningsskift og opbremsninger. Resultat blev en innovation, der fik navnet Fanton Fuse Selective Melt, og som indebar, at man smeltede en tynd burkonstruktion ovenpå overdelen. Konstruktionen er nøje placeret, så de områder på støvlen, der er ekstra belastet, får forbedret support gennem belægningen. Innovation betyder ligeledes, at din fod er bedre fastlåst i støvlen, så skred i støvlen undgås, og du i stedet får en oplevelse af utrolig stabilitet og støtte. Furon 3.0 er udstyret med en ydersål opbygget af tre lag, der består af et indlæg for retningsbestemt support, en nylon underdel, der stivner sålen og et sidste lag i form af en TPU-ydersål, som bidrager med fleksibilitet. I Støvlen findes en udtagelig indersål, der har til formål at skabe retningsbestemt greb mellem sok og støvle.

New Balance Visaro 2.0 Pro og Furon 3.0 Pro kan begge købes hos Unisport nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.