Har du fundet dine støvler til de kolde vintermåneder? Ellers kan det være, at New Balances nyeste farveversioner af deres populære modeller Tekela og Furon, er noget for dig. Amerikanske brand tilføjer kolorit til grønsværen med deres nyeste AW18-colorway, der består af en frisk pink farve kombineret med sort og hvid.

Furon V4 Pro

Måske har du allerede set Sadio Mané optræde i den nye Furon V4 AW18, hvis du så weekendens kamp mellem Liverpool og Cardiff. Mens Tekela-støvlen har et mere friskt og lyst design, har Furon fået et mere klassisk efterårslook. Støvlens overdel er sort ved snuden og fader, ligesom Tekela AW18, over i den samme pink. Snørebåndene er sorte, mens New Balance-logo er hvidt. Støvlens TPU-ydersål er farvet på samme måde som overdelen, hvilket betyder, at den forreste del er sort, mens den ved hælen er pink. Furon har samme teknologi som de tidligere modeller. Derfor får du altså stadig en fleksibel støvle, som med overdelens Hidraskin Touch giver et utroligt touch på bolden, så du kan udføre dit spil til perfektion.

Tekela V1 Pro

Tekela-støvlen er støvlen til den kreative spiller. En kreativitet der også gør sig gældende i det nye AW18-design, hvor Tekela V1 har fået et pink og hvidt udseende. Forreste del af støvlen er hvidt, der i kulden giver associationer til sne, men den snehvide farve fader mod hælen over i en pink, der ligeledes er benyttet ved snørebånd og ydersål. Det velkendte N-logo pryder ydersiden af støvlen, mens der på indersiden står New Balance – begge elementer fremtoner i sort. På overdelen findes Kinetic Stitch, som udmærker sig ved at være mikrofibre sammensat af små bånd, som bidrager til et bedre greb i bolden. Tekela-støvlen har i den relative korte livsperiode stået i skyggen af Furon-modellen, men med denne friske AW18-version, er den mere iøjnefaldende end Furon V4 Pro.

Release

Du kan købe både New Balance Furon V4 Pro AW18 og New Balance Tekela V1 Pro AW18 på prodirectsoccer.com eller hos Unisport nu.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible.com