Sevilla og Barcelona tørner endnu engang sammen i finalen, i den spanske pokalturnering, Copa del Rey, den 21. april 2018. Sidst de mødtes var i 2016, hvor Barcelona vandt med 2-0 efter forlænget spilletid. En voldsom kamp, der var vidne til hele tre røde kort. I denne omgang håber Sevilla på revanche, og den forhåbning om at løfte pokaltrofæet, skal ske værende iført en eksklusiv Copa del Rey finale trøje fra New Balance.

Guld-udstråling

Den spritnye New Balance Copa del Rey finale trøje, som Sevilla skal iføre sig, udstråler vindermentalitet. En klassisk hvid spillertrøje, farvebelagt røde kanter i kragen og ved ærmernes ender, som skal symbolisere Sevillas farver. Den største detalje på trøjen, er dog anvendelsen af guld. Alle ved, at når man anvender guld, hvorvidt det er på en spillertrøje, eller et par fodboldstøvler, så er hensigten, at det objekt skal udstråle triumf. Derfor kan man også kun rose New Balance for deres fantastisk anvendelse af guld i denne omgang. Spillernavnene, spillertallene og ikke mindst Sevillas eget fodboldlogo, er alt sammen farvebelagt en triumfrig-guld nuance. Hermed står Sevilla klar til finalen, og klar til at vinde pokalen en sjette gang.

Historie

Som sagt, så kan Sevilla, hvis de vinder denne finale, vinde deres sjette Copa del Rey pokaltrofæ. Senest vandt de i 2010, hvor de slog Atlético Madrid, 2-0. Denne pragtfulde pokalhistorie, med fem pokalsejre, er også at finde på den nye New Balance finale trøje. Over det guldbelagte Sevilla fodboldlogo, ses fem guldstjerner, som repræsenterer de fem Copa del Rey finale triumfer.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

Billeder fra: Footyheadlines