Til VM er New Balance helt klart et brand man skal holde øje med, da de netop har præsenteret deres nye VM-pack, som indeholder to fodboldstøvler i form af en Furon 4.0, og en spritny model Tekela 1.0, som erstatter Visaro-støvlen. De nye støvler er friske, og helt klart nogle man burde købe, hvis man vil stikke ud blandt mængden.

Furon 4.0 – Kynisme & Skarphed

Fjerde generation af New Balance støvlen ”Furon” er blevet gjort VM klar med en super stilet hvid overflade, som komplementeres af en aggressiv rød farve, som både ses på støvlens overflade, men hovedsageligt på støvlens sål. Furon 4.0 støvlen er oplagt til de offensive spillere på ens hold, da den er bygget med henblik på, at fremme hastighed og skarpheden hos angriberne. Udover en komplet makeover, så har den nye Furon 4.0 også fået en masse ny teknologi inkorporeret i sig. New Balance har udstyret den nye Furon 4.0 med Fantomfit teknologi, Hidraskin og en større sparkeoverflade, som hermed sikre et mere rent og præcist spark mod mål. Ydresålen er blevet skabt til at øge acceleration, som både vil blive set på banen, men også på billederne, da den ”flammende” metal røde sål, udstråler intens fart.

Støvlen vil blive brugt under VM af spillere som: Tim Cahill, Kevin Mirallas, og Massimo Luongo

Tekela 1.0 – Ny & Kreativ

Ligesom Furon 4.0, så er den helt nye Tekela 1.0, også dækket i en stilren hvid, som fremhæver de røde New Balance logoer rundt på støvlerne, og den metalliske sål. Tekela-modellen som erstatter den tidligere New Balance model ”Visaro”, er en støvle der er skabt til den kreative og chanceskabende spiller på midtbanen. Tekela-støvlen er, ligesom sin ”bror” Furon 4.0, blevet udstyret med en masse ny teknologi, som skal hjælpe spillere, som ifører sig denne nye model. Overfladen på den nye Tekela 1.0 består af mikrofibre, som er sammensat af små bånd, som giver bedre stabilitet og boldfornemmelse. Sålen på Tekela 1.0 er, modsat Furon 4.0, som fokuserede på acceleration, fokuseret på bevægelighed, der assisterer i scenarier, hvor man skal vende sig, og skabe ro eller kreativitet på midtbanen.

Fun Facts

Begge støvlers farver er inspireret af det Russiske flag, som bærer den røde og hvide farve.

Navnet ”Otruska”, som den nye pack hedder, referer til Othrus, den mytiske tohovedet helvedeshund.

Release

Om du er en kynisk angriber, eller en chanceskabende midtbane, så kan du købe de nye støvler, fra Otruska-packen på unisport.dk lige nu.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport.dk & Soccerbible