En af New Balances helt store frontfigurer er Liverpool stjernen – Sadio Mané. En fodboldspiller i sin bedste form, og pga. hans flotte præstationer på banen, som f.eks. Årets spiller i Afrika, VM 2018 med den afrikanske nation Senegal, og hans Champions League finaleplads med Liverpool, har New Balance lavet en helt unik fodboldstøvle til Sadio Mané, som hylder hans senegalesiske rødder.

Bambaly

Den nye New Balance Furon støvle, som er special lavet til Sadio Mané, er uden tvivl en af de bedste variationer af Furon 4.0 serien. New Balance er gået all in på hyldesten af de senegalesiske rødder, bl.a. ved at dække hele fodboldstøvlen i de samme farver, som ses på Senegals flag, og navngive den ”Bambaly” efter navnet på den landsby som Sadio Mané er opvokset i.  En rød farve dækker støvlens snude, og gradvist ændrer den røde farve sig til en gul farve, jo længere man nærmer sig støvlens midt, som dernæst bliver grøn, jo længere man nærmer sig støvlens hæl. Et senegalesiske flag ses på støvlens snude, så man ikke er i tvivl om hvilket land støvlen hylder. Støvlens New Balance-logo og tunge er dertil også grøn, og en afsluttende detalje er Sadio Manés navn og spillertal, som ses i gult på støvlens yderside på hælen. Støvlens overdel er uden tvivl utrolig fed, men stjernen ved denne udgivelse, er uden tvivl den farverige sål, som ligesom overdelen, også er farvebelagt med rød, gul og grøn, dog med et metallisk indspark, som giver støvlen en helt unik og skinnende sål.

Release

Den nye New Balance 4.0 ”Bambaly” Sadio Mané, udkommer I et begrænset antal (90), og kan købes på unisport.dk og prodirectsoccer.com fra i morgen af (27/11).

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible