New Balance præsenterer i sin kommende pack-udgivelse sine mest populære siloer i en hidtil uset colorway. Udgivelsen hedder Conduction Pack og består af Visaro 2.0 og Furon 3.0 i den overraskende kombination af kobber og blå. Støvlerne er limiterede og udstråler da også både klasse og eksklusivitet. Særligt Visaro 2.0 skiller sig ud med sin kobberoverdel og en blank kobberfarvet ydersål. Furon 3.0 er mere afdæmpet i udtrykket idet overdelen har fået blå farve, mens detaljer og sål er kobberfarvet.

Vær kreativ i Visaro 2.0

Den første støvle vi skal kigge nærmere på er Visaro 2.0 Limited Edition, der som nævnt er udstyret med en fuldkommen kobberfarvet overdel. Mange farver ville ikke passe til kobber, men det er lykkedes New Balance at finde den helt rigtige navy blå, der komplementerer kobberfarven overraskende godt.

Visaro 2.0 er udviklet til den kreative spiller, der sin gode boldkontrol og  nøjagtige afleveringer dikterer kampens forløb fra midtbanen. Overdelen på Visaro 2.0 er i høj grad med til at styrke din fornemmelse af bolden, samt præcisionen i dine afleveringer. På overdelen findes Hexaprene kontrol- og sparkezoner, som henholdsvis hjælper dig til lettere at kunne tæmme bolden og dernæst sikrer dig et renere træf på bolden, så dine afslutninger bliver hårde og præcise. Med Visaro 2.0 får du en støvle med sublim komfort, hvilket skyldes New Balances Pro Foam skabelon, som alle deres støvler laves ud fra. Støvlen er udstyret med en kobberfarvet sål, der er yderst fleksibel, hvilket betyder, at du får den optimal bevægelighed og stabilitet på banen.

Model: New Balance Visaro 2.0 Limited Edition
Tilgængelig hos: Unisport.dk

Fartstøvlen Furon 3.0

Conduction Packens anden støvle er Furon 3.0, der med kombinationen af navyblå overdel og kobberdetaljerne giver støvlen et utroligt lækkert udseende. Støvlens blå overdel er udformet i et meshmateriale, der er specialudviklet til høj fart. I forbindelse med udviklingen af denne specielle overdel, har New Balance foretaget en række tryktest. Disse test er blevet udført, så man kunne skabe en overdel, der giver ekstra støtte ved de områder af støvlen, som udsættes for den største belastning i løbet af kampen. På overdelen findes derudover teknologien Fanton Fuse Selective Melt, der er en tynd burkonstruktion, som er smeltet på støvlens overdel. Ydersålen på Furon 3.0 indeholder tre lag, der tilsammen sikrer støvlen support, afstivning og fleksibilitet.

Model: New Balance Furon 3.0 Limited Edition
Tilgængelig hos: Unisport.dk

Køb støvlerne her

Du kan købe New Balance Conduction Packens to modeller Visaro 2.0 Limited Edition og Furon 3.0 Limited Edition på unisport.dk nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport.dk og Soccerbible