Nogle spillere kan bedst lide fodboldstøvler med farver, mens andre er mere til det klassiske som sorte eller hvide støvler. Til de klassiske spillere, hvis stil det er at spille i sorte eller hvide, kommer New Balance limiteret blackout- og whiteout-kollektion, BOWO Pack. Packen indeholder både Tekela og Furon – begge i fås enten i en sort eller en hvid udgave. Med New Balance Limited Edition BOWO Pack udkommer innovative-støvler Tekela og Furon i et helt enkelt look, hvor overdelen, snørebåndet og sålen alt sammen er ensfarvet sort eller hvidt. Vi har valgt at kigge nærmere på den stilrene Tekela 1.0 i hvid samt den sorte udgave af fartstøvlen Furon 4.0.

Tekela 1.0 – Kreativitet og bevægelighed

Den hvide Tekela 1.0 har som de tidligere modeller et New Balance logo placeret på ydersiden. I denne limiterede whiteout udgave er logoet hvidt, hvilket er med til at skabe støvlen neutrale og simple udseende. Før VM 2018 blev Tekela præsenteret som afløseren for Visaro-siloen, og den har derfor en række fællestræk med den nu udgået Visaro-støvle. Tekela er skabt til den kreative og chanceskabende midtbanespiller, hvilket blandt andet ses på overfladen som består af mikrofibre, der er sammensat af små bånd, som derved hjælper spilleren til øget stabilitet og boldkontrol. Sålen på Tekela 1.0 er lavet til at give de bedste betingelser for en dynamisk spiller, der let skal kunne fortage vendinger og accelerationer overalt på banen. Tekela 1.0 BOWO Pack fås også i en sort udgave.

Furon 4.0 – Fart og aggressivitet

Blackout-udgaven af Furon 4.0 ser nærmest endnu hurtigere ud i den sorte farve. Ligesom Tekela 1.0 er Furon helt ensfarvet. Støvlen er det oplagte valg til den aggresive angriber, der med sin fart og skarphed er en konstant trussel mod ethvert forsvar. Furon 4.0 er udstyret med en FantomFit Frame teknologi, der giver et mere præcist træf på bolden. Ydersålen er lavet til at øge accelerationen gennem sin fleksibilitet samt et knopsystemet, som er udarbejdet netop med fokus på fart og solidt afsæt på banen. BOWO Pack indeholder også en whiteout-version af Furon 4.0.

Release

Uanset om du er til sorte eller hvide støvler, så findes det i New Balance Limited Edition BOWO Pack. Du kan købe støvlerne på Unisport.dk nu.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport.dk