Nike udgiver nu en ny støvle specialdesignet til Neymar. Med støvlen hylder Nike Neymars fodboldrejse fra spirende talent til international stjerne. Brasiliens nummer 10 Neymar har allerede sat sit præg på dette års VM-slutrunde i Rusland. Brasilien har spillet sig i kvartfinalen, hvor Belgien venter. Neymar har i glimt vist hvilket kæmpe talent han besidder, men det bliver afgørende for Brasiliens videre skæbne, at Neymar viser sit topniveau.

Historien

Neymars karriere startede i 2009, hvor han fik sin seniordebut for Santos FC. Neymar viste hurtigt sit potentiale frem og blev i samme sæson kåret som ligaens bedste unge spiller. De efterfølgende sæsoner etablerede Neymar sig på Santos. I 2013 besluttede han sig for at tage til Europa, da han skiftede til FC Barcelona. Allerede på dette tidspunkt var Neymar ved at markere sig som en stor fodboldstjerne. Med flere mesterskaber og en Champions League-titel for klubholdet og en stærk præstation under VM 2014 i hjemlandet, hvor han scorede fire mål i fem kampe, var Neymar nu Brasiliens største stjerne. Nu er Neymar godt i gang med sin anden VM-slutrunde og har mulighed for at udbygge sin historie, hvis det lykkedes ham og Brasilien at gå hele vejen og vinde verdensmesterskabet.

Meu Jogo

Resten af Brasiliens VM 2018 kan vi forvente, at Neymar vil være iført de nye Mercurial Vapor Meu Jogo. Lad os tage et nærmere kig på støvlerne. Nike har taget udgangspunkt i Neymars historie og udvikling, som de har forsøgt at præge støvlens design. Navnet Meu Jogo referer til Neymars synpunkt om, at han altid ville spille sit eget spil og tingene på sin egen måde. Meu Jogo er en klassisk Mercurial Vapor 360-støvle, der i denne udgave har fået en stærk gul farve. Den gule farve hylder Neymars præstationer på landsholdet og matcher samtidig perfekt til Brasiliens spillerdragt. Ved hælen findes sorte og hvide striber, der skal symbolisere Neymars tid i den stribede Santos-spillertrøje, hvor karrieren begyndte.

Personlige detaljer

Støvlen er derudover prydet med helt særlige Neymar-detaljer. I indersålen står ordet ”Ousadia” og Algeria”, hvilket på dansk kan oversættes til henholdsvis dristighed og glæde. En besked Neymar vil bære til hver kamp. Mercurial Vapor Meu Jogo er ligeledes personliggjort ved tungens top, hvor Neymar har fået sit eget logo indprintet, i stedet for Vapor-brandet, der normalt findes på standardversionerne. Detaljerne gør for alvor støvlen personlig og udtrykker Neymars karakteristika som fodboldspiller.

Release

Du kan købe Nike Mercurial Vapor Meu Jogo på Nike Store nu.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Nike.com