Nike påbegynder nu deres forberedelser til VM 2018 med lanceringen af deres Mercurial Heritage kollektion, som indeholder fem ikoniske VM-støvler. Ved VM i 1998 kunne brasilianske Ronaldo for første gang trække i et par Nike Mercurial-støvler, og nu 20 år senere mærkerer Nike dette jubilæum ved at fremvise siloens samlede VM-arv. Nike har nemlig valgt at genfortolke Mercurial VM-støvler fra 1998, 2002, 2006, 2010 og 2014. Mercurial Heritage kollektion indebærer både Vapor og Superfly silhuetterne og frembringer et hav af minder fra de tidligere VM-turneringer. Mercurial Heritage støvlerne udbydes gennem NIKEiD, hvilket betyder at du udover at kunne vælge mellem Mercurial-modellen i fem VM-design også kan sætte dit personlige præg på støvlerne med selvvalgt iD og logo. På den måde kan du skabe et helt unik look til støvlerne.

Ronaldos VM-støvle fra 2002

Som nævnt er kollektionens første støvle den som Ronaldo var iført under VM-slutrunden i 2002. Den ikoniske blå bølgegrafik på en sølv baggrund er nu tilbage i en ny version med Mercurials 360-konstruktion, der sikrer dig en perfekt pasform.

Lynhurtigt 2002-design

Mercurial-støvlen fra 2002 var designmæssigt inspireret af den tids hurtigste salgsbil, hvilket derfor også blev symbolet på Mercurials egenskaber som fartstøvle. Mercurial Heritage 2002 udkommer en stilet sølv og grøn farvekombination.

Cristiano Ronaldos VM 2006-støvle

Mercurial VM-støvlen fra 2006 udkom i en iøjefaldende gul farve, som Cristiano Ronaldo bar til slutrunden i Tyskland.

Farverig VM 2010-støvle

Modellen fra 2010 var bogstavligt talt designet og testet til at fange øjet, idet man havde valgt den bedste kontrastfarve til den grønne fodboldbane. Støvlen udkom derfor i en eksotisk farvekombination af lilla og orange.

VM-2014 støvle debuterer med DF-krave

Endnu engang var det Christiano Ronaldo, der havde æren af at debutere i en Mercurial VM-støvle, da han i 2014 kunne præsentere Mercurial Super IV. Støvlen var den første Mercurial med Dynamic Fit-krave og havde en ikoniske farve, som nu genskabes.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: