Liverpool FC har i denne sæson overrasket positivt ved at kvalificere sig til Champions League semifinalen, mens de samtidig med blot fire runder tilbage indtager 3. pladsen i Premier League. Hypen omkring klubben må derfor siges at være på sit højeste. Liverpool er omgivet af positiv energi og stor fællesskabs følelse. Det er derfor også et godt tidpunkt at belønne klubbens fans med nyt merchandise. New Balance har netop lancereret Liverpools nye hjemmebanetrøje, som skal bæres i den kommende sæson. Og hvis superindkøbet Mohammed Salah og resten af Liverpool-holdet forsætter deres udvikling ind i næste sæson, er der ingen grænser for, hvad klubben kan opnå.

This Means More

Med lanceringen af Liverpools 2018/19-hjemmebanetrøje følger også en præsentation af en ny LFC-kampagne, ”This Means More”, der i tre ord skal indkapsle de følelser, som Liverpool-fans over hele verden deler. Kampagnen sætter fokus på det fællesskab, der er om den traditionsrige klub, og hvordan Liverpool, for mange fans, er mere end bare en fodboldklub. Du se deres officielle præsentationsvideo af kampagnen her.

Model: Liverpool FC 2018/19-hjemmebanetrøje
Tilgængelig hos: Unisport

Designet

Liverpool 2018/19-hjemmetrøje forsætter brugen af den mørkerøde farve efter succesen med 125-års-jubilæumstrøjen og endnu engang er resultatet særdeles vellykket. Den nye hjemmebanetrøje er udstyret med polokrave med to knapper. Bagpå kravens indeholder desuden en detalje for at mindes Hillsborougs-tragedien i 1989, hvor 96 fans mistede livet under en FA Cup semifinale. De 96 ofre mides ved 96-emblem placeret i nakken. En anden flot detalje er i stoffet på trøjens front, hvor en særlig grafik af striber og tern er vandmærket ind i trøjen, hvilket skal afspejle Anfields arkitektur. Alt i alt er det en gennemført og lækker trøje, som Liverpool-fans godt kan glæde sig til at trække over hovedet til den kommende sæson.

Model: Liverpool FC 2018/19-hjemmebanetrøje
Tilgængelig hos: Unisport

Du kan forudbestille Liverpools 2018/19-hjemmebanetrøje på Unisport.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport og Soccerbible