Liverpool styrker sammenholdet med sine fans gennem udgivelsen af den nye 2018/19 Udebanetrøje. Trøjen er en del af kampagnen ”This Means More”, der har fokus på hylde Liverpool-fansene for deres opbakning til klubben. New Balance har noget utraditionelt valgt at give udebanetrøjen farven lilla, hvilket er den første Udebanetrøje i denne farve. Med farven drages der klare paralleller til Liverpools 3. trøje fra 2012/13.

Referencer til Anfield

Den nye 2018/19 Udebanetrøje anvender samme design og teknologier som hjemmebanetrøjen, der blev lanceret tilbage i april. Udebanetrøjen har blandt andet samme grafik på trøjens forside. Grafikken afspejler Anfields arkitektur. En forskel mellem hjemmebane- og udebanetrøjen er dog, at udebanetrøjen ikke er lavet med en polokrave, men den mere simple O-hals. Trøjen har New Balance DRY teknologien, som effektivt transporterer sveden væk fra kroppen, således trøjen holdes frisk igennem hele kampen.

Hillsborough tragedien mindes

Trøjens øvrige detaljer i en dyb orange, der spiller overraskende godt sammen og skaber et unikt og stilfuldt look. En af de orangefarvede detaljer er nummeret ’96’, som syet ind omme i nakken og skal minde om Hillsborough tragedien fra 1989, hvor 96 Liverpool fans omkom. Den nye udebanetrøje 2018/19 må siges at ose af Liverpool og passer derfor utrolig godt i ”This Means More”-kampagnen.

Release

Vi kan forvente, at se Liverpool-spillerne i den nye udebanetrøje, når klubben indleder nye eventyr i både Champions League og Premier League. Med en sæson 2017/18, der bød på Champions League-finale og en 4. plads i Premier League er, der lagt op til et brag af en sæson for Liverpools spillere og fans. Vil du være helt klar til at støtte Liverpool den kommende sæson kan du købe udebanetrøjen på unisport.dk nu.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible.com og Unisport.dk