Det spanske sportsbrand Joma har for nyligt lanceret næste generation i Joma Champion Max kollektionen. Støvlens design har ved første øjekast mange fællestræk med Nike Mercurial Superfly modellerne. Støvlens soklignende konstruktion minder især om Nikes version ligesom også støvlens overdel er tydeligt inspireret af den populære Mercurial model.

Joma Champion Max må da også ses som brandets, til dato, mest moderne støvledesign. Støvlen er sort med hvide detaljer. Ydersiden af støvlens snude er beklædt med Jomas logo, der fremtoner elegant i en mørkegrå udgave med hvid kant. Med denne støvle rammer Joma et mere enkelt og nutidigt look, der på sin vis adskiller sig fra flere af brandets tidligere designs, som har været mere dekorative og farverige.

Støvlens overdel er udformet af ultralette mikrofibre, hvilket sikrer støvlen en utrolig lethed. Overfalden er derudover uden sømninger, der bidrager til en mere plan overflade, således kontakten mellem støvle og bold er optimal. Som tidligere nævnt er Joma Champion udformet i en Sock System konstruktion, som har den klare fordel, at den bidrager til øget fleksibilitet og stabilitet. Sålen er en pre-formed EVA indersål. Det er Jomas letteste sål, og den er medvirkende til at støvlens samlede vægt kun er på 162 gram. Støvlens lethed er særlig vigtig i hurtige aktioner, vendinger og retningsskift. Til disse aktioner er Joma Champion Max derfor ideel. Modellens lette og fleksible udformning sikrer de optimale betingelser for udnytte din hurtighed til fulde.

Joma Champion Max kan købes på prodirectsoccer.com nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

Billeder fra Pro:Direct Soccer