Under større mediebevågenhed har Nike netop offentliggjort den 3. generation af Nike Hypervenom fodboldstøvlen.

Som de fleste nok ved, så er Hypervenom modellen udviklet til én ting – angreb. Og det har ikke ændret sig med den nye Nike Hypervenom 3 model. Fodboldstøvlen har gennemgået en radikal makeover, som gør den endnu mere farlig foran målet. Nike har blandt andet skiftet det gamle øvre ud med den nye Flyknit teknologi, hvor man flere steder har tilføjet Poron® skum, som giver et afdæmpende soft touch ved kontakt i lav hastighed, og som ligeledes aktiverer stivheden i støvlen, når bolden rammes med høj hastighed. På overdelen af Nike Hypervenom 3 finder man også et nyt snøresystem, der gør det muligt for spilleren at finjustere pasformen på hvert loop, således støvlen får den helt perfekte pasform.

Dertil kommer en kampvægt på kun 196 gram, som gør Hypervenom 3 hele 17% lettere end sin forgænger, hvilket er endnu et bevis på, at Nike har gået den ekstra mil for at skabe den bedste angrebsstøvle nogensinde.

Den nye Nike Hypervenom 3 fås både med den velkendte Dynamic Fit Collar, som sørger for god support og støtte ved hurtige vendinger og ekstreme vinkler. Hypervenom 3 kommer også i en lav-cut fodboldstøvle, såfremt man foretrækker det i stedet for udgaven med Dynamic Fit Collar.

De nye Nike Hypervenom 3 modeller vil være tilgængelig hos Nike Store, i farven “Poison Green/Hyper Orange” fra den 30 januar 2017.