Til sommerens VM-slutrunde i Rusland går vi desværre glip af en stor fodboldnation. Det hollandske landshold formåede ikke at kvalificerer sig til turneringen, da de i kvalifikationsgruppe endte på tredjepladsen bag Frankrig og Sverige. De hollandske fodboldfans kan derfor lige så godt begynde at se frem mod kvalifikationen til EM 2020. Trøjerne er i hvert fald klar! Nike har nemlig lanceret Hollands hjemme- og udebanetrøje, som de vil bære igennem den kommende EM-kvalifikation.

Den klassiske Oranje-stil

Det hollandske landshold, også kendt som The Oranje, kan endnu en gang se frem til at iføre sig en hjemmebanetrøje den klassiske orange farve. Trøjens front er i en ensfarvet orange, mens stykket ved skuldrene er beklædt med et stribet design i en lysere orange. Detaljer som Swooshet, det hollandske fodboldforbund-logo samt et mærke i nakken er lavet i sort. Hjemmebanetrøjen besidder en Aeroswift 2.0 teknologi, der sørger for god ventilation.

Model: Holland Hjemmebanetrøje 2018
Tilgængelig hos: Nike

Udebanetrøje i nuancer af blå

Hollands udebanetrøje er også blevet lanceret. Den har en lys blå som base, mens en mørkere blå farve er givet til forbundslogoet samt trøjens Swoosh. Derudover er fronten beklædt med et stribet design, der er inspireret af den hjemmebanetrøje Holland var iført i 1988, hvor holdet løb med EM-titlen. En EM-titel som Holland nu skal forsøge at jagte, når kvalifikationen til EM 2020 begynder.

Model: Holland Udebanetrøje 2018
Tilgængelig hos: Nike

Vil du have trøjerne som det hollandske landshold skal bære i jagten efter EM, kan du den orange hjemmebanetrøje købes hos Nike nu, mens du må vente lidt med udebanetrøjen som først bliver tilgængelig den 17. maj.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Nike og Unisport