Harry Kane havde et sublimt VM, hvor han skabte håb i alle englænders hjerter, og frasen ”it’s coming home” lige pludselig blev en reel mulighed. Pga. dette flotte VM, hvor Kane bl.a. blev topscorer, har Nike valgt at give Kane en unik Nike støvle, som forgylder hans VM 2018.

It’s coming home

England vil altid være en stor fodboldnation, men pga. de manglende resultater de seneste turneringer og år, så er forventningerne aldrig tårnhøje når det kommer til turneringsfodbold. Det kan muligvis være sidste gang, at man ”undervurderer” England, da de ved VM 2018 leverede en solid præstation, der tog dem hele vejen til semifinalen, og en kamp om tredjepladsen. Trods et tab i både semifinalen til Kroatien, og tredjepladskampen mod Belgien, så præsterede England bedre end forventet. En af grundene for disse flotte resultater, var uden tvivl pga. kaptajn og leder Harry Kane, som scorede 6 mål igennem hele turneringen, og var en konstant trussel foran modstanderens mål. Tottenham angriberen var den forreste mand, der både scorede mål, men også holdte gejsten oppe, når holdet var ramt og nede. Uden Harry Kane, havde England sandsynligvis ikke opnået de flotte resultater, som vi var vidne til ved VM 2018.

Hypervenom III ”Gold”

Nike har det med at hylde flotte fodboldpræstationer, og pga. Harry Kanes flotte VM-indsats, har Nike besluttet sig for, at give Kane en helt unik fodboldstøvle. Den velkendte Hypervenom-støvle har fået en gylden makeover med et flydende guld ydre, som dækker hele støvlen. Udover den iøjnefaldende gyldne ydrer, er støvlen også blevet præget med små detaljer, som ærer både Kane og det engelske landshold. Det engelske landshold logo ses på støvlens inderside, hvorimod det engelsk nationalflag ses på støvlens hæl. Derudover er ordene ”Lane, Lion, Leader” blevet inkorporeret i støvlens sål, og er ord som beskriver Kanes udvikling som fodboldspiller. Alt i alt er den gyldne Hypervenom-støvle en unik, original og personlig fodboldstøvle.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible