New Balance udgiver den nyeste generation af Furon siloen. Furon Flare 3.0 Limited Edition er designet med en sølv overdel, hvor snørebånd og detaljer på sål og kant er pink, mens New Balances logo fremtræder i sort. Furon modellen er udviklet til spilleren, der opfatter og agerer hurtigt. Den impulsive spiller, der øjner enhver mulighed for at skabe chancer og splitte et forsvar ad.

Furon Flare 3.0 er designet til denne type spiller og er derfor udstyret med en række forskellige teknologier, som hver især er udviklet til at styrke bestemte spillermæssige egenskaber. Først og fremmest er Furon udstyret med en overdel, der er fremstillet til at kunne mestrer høj fart samt et rent træf på bolden. Overdelen er udarbejdet ud fra en ny teknologi kaldet Fanton Fuse Selective Melt, hvilket betyder, at overdelen har bestemte områder med ekstra support. Dette ses ved en tynd konstruktion, der er smeltet ovenpå overdelen, så den dækker de nøgleområder, som er mest udsat for stræk under accelerationer og retningsskift. Konstruktionen hjælper således med at låse foden bedre fast og skabe en eminent stabilitet og støtte.

Bevæger man sig ned til Furons sål finder man en yder- og indersål, der er specielt udviklet til optimal udnyttelse af kraft og acceleration. Dette sikres ved en tre-lags ydersål, hvor første lag sørger for retningsbestemt støtte, næste lag tilfører sålen den nødvendige stivhed, mens det tredje og sidste lag giver fleksibilitet.

Den højteknologiske Furon vil den kommende tid bæres af hurtige Jesús Navas samt Danmarks landsholdsmålmand Kasper Schmeichel.

New Balance Furon Flare 3.0 Limited Edition kan købes Hos Unisport.dk nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

BILLEDER

Billeder fra Soccer Bible & Unisport