Fra den 29. maj bliver den spritnye 2018 FIFA World Cup Russia-indholdsopdatering tilgængelig. Det betyder, at du fra den dag helt gratis kan downloade opdateringen til FIFA 18 på PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og pc. Med FIFA-tilføjelsen kan du se frem til at opleve verdens største sportsbegivenhed gennem det autentiske World Cup-mode, hvor alle de 32 deltagende landshold er repræsenteret, og hvor du endda kan medtage ikke-kvalificerede lande som Italien, Holland og Chile, hvis du ønsker det.

Vind VM med dit landshold

Vælg dit yndlingslandshold og spil dig videre fra gruppespillet, gennem de afgørende knockout-kampe og frem til finalen i Moskva. I World Cup-tilføjelsen indgår fuld autentiske versioner af alle de 12 Russiske VM-stadions, hvor grønsværen, landholdsbannere og tilskuerne bidrager til den helt rette VM-stemning. Derudover indebære 2018 FIFA World Cup Russia-indholdsopdateringen også en ny version af den populære spiltype: FIFA World Cup Ultimate Team. Her kan du sammensætte dit helt eget landhold med de største stjerner fra de deltagende landshold samt en række World Cup-ikoner.

Kan du heller ikke vente helt til den 14. juni, hvor VM-slutrunden begynder, så husk at få hentet 2018 FIFA World Cup Russia-opdatering den 29. maj. Det eneste det kræver for, at du kan downloade spilopdateringen er FIFA 18 til enten PlayStation 4, pc, Xbox One eller Nintendo Switch, og at du har hentet de foregående opdateringer.

Med et download er der altså rig mulighed for at se, hvor langt du kan komme med Christian Eriksen og resten af det danske landshold. Kan du føre Danmark til FIFA 18 VM-titlen?

Se den officielle trailer

Herunder kan du se EA Sports officielle trailer til 2018 FIFA World Cup Russia.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

Billeder fra: easport.com & goal.com