Vil du skille dig ud og blive set på banan, så er Pumas nye farvevariant af deres evoPOWER støvle et rigtigt godt bud. Den nyeste udgave af evoPOWER Vigor 1 Graphic er overvejende neongul, hvorpå evoPOWER’s unikke grafiske udtryk fremhæves i en mørk blå, der gentages på støvlens sål. Pumas vanlige Formstripe mærke er udformet i en sølv farvevariant, der fuldender støvlens bemærkelsesværdige farvekombination.

Puma evoPOWER er som navnet antyder til fodboldspilleren, der vil opnå den ypperste kraft i sine spark. Samtidig er støvlens overdel også udstyret med en bestemt teknologi, der bidrager til sublim nøjagtighed i hver eneste boldberøring. Støvlens komfortable AdapLite-overdel er nemlig beklædt med 3D-belagte AccuFoam-puder, der særligt findes ved vristen. Puderne forbedrer støvlens kontakt med bolden og øger således støvlens præcision i skudsituationer. Som de øvrige modeller i evoPOWER-serien er denne udgave også beklædt med et tyndt lag GripTex, der sikrer et godt touch på bolden.

Puma anvender på evoPOWER-modellen en fastimplementeret sok, der giver en strømpelignende fornemmelse, hvilket fungerer komfortabelt og samtidig betyder, at du får endnu mere præcision i dine boldberøringer. Støvlens overdelskonstruktion er placeret på Pumas ultralette Pebax® ydersål. En sål, der indeholder Puma G.S.F.-teknologi på støvlens midtfod, hvilket er med til at gøre sålen både stabil og fleksibel.

Olivier Giroud har allerede scorede sit første mål i den nye evoPOWER støvle. Det gjorde han, da han bragte Frankrigs landshold foran 2-0 mod Hviderusland i holdenes sidste gruppespilskamp i VM-kvalifikationen. Frankrig endte i øvrigt med at vinde kampen 2-1 og sikrede sig dermed en billet til den kommende VM-slutrunde i Rusland.

Hvis du, ligesom Olivier Giroud, har lyst til at prøve den nyeste udgave af Puma evoPower Vigor 1 Graphic kan du købe den hos Unisport.dk nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.