adidas sender en sidste storm ind over fodbolden med lanceringen af deres ’Earth Storm’ Pack. Tidligere har ’Dust Storm’, ’Magnetic Storm’, ’Ocean Storm’, ’Thunder Storm’ og senest ’Pyro Storm’ kommet med deres unikke design til tre af adidas mest populære siloer Nemeziz, X og ACE. Denne gang drejer det sig om vejrfænomenet ’Earth Storm’, som med sine afdæmpede sand- og jordfarver beklæder packens tre modeller og bidrager til enkle og unikke designs.

Læs mere om de tre modeller længere. Men hvis du vil have fingrene i en af modellerne fra adidas’ ’Earth Storm’ Pack kan både Nemeziz, X og ACE købes hos adidas nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

Nemeziz 17+ 360Agility

Gennemgangen af ’Earth Storm’ packens starter ved Nemeziz 17+ 360Agility. Designmæssigt ligner støvlen sig selv, dog i en ny farvevariant. I ’Earth Storm’ udgaven fremtræder støvlens velkendte stribede overdel nemlig diskret i hvid og beige, hvor ydersidens Three Stripes samt sålen ligeledes er i nuancer af beige. Overdelen på Nemeziz er designet ud fra en Torsion-teknologi, som er inspireret af sportsudøveres ritual med optapening om led inden kampen. Teknologien kaldes 360Agility Bandage System og har samme funktion som medicinsk tape. Formålet er nemlig at give dig den optimale støtte og stabilitet, så du i hurtige vendinger og andre eksplosive aktioner altid føler dig sikker på banen. Dette understøttes ved støvlens Dual Lock Collar, der sikrer, at sok og fod bliver holdt på plads i støvlen, således der ikke forekommer skred. Overdelen er også udstyret med Agilityknit 2.0 områder på hælen og forfoden, hvilket består af tynde sammenvævede garnstrukturer, der medfører et helt tæt og direkte kontakt med bolden. Nemeziz bærer den lette Torsionframe ydersål, som består af Torsionbarer, der giver perfekt balance mellem stabilitet og fleksibilitet.

X 17+ PureSpeed

Som vanligt er adidas X domineret af polka prikker på overdelen, hvor baggrunden er grå hvid, mens prikkerne fremtoner i en guld farve. X 17+ PureSpeed er designet til kraftfulde spiller, der har en direkte spillestil og derfor konstant er en trussel for modstanderens forsvar. Støvlen har et unikt fit, hvilket blandt andet skyldes

en særlig tekstur i Techfitoverdelen kaldet, Speed Skin, der giver en mere strømlinet silhuet og sikrer den perfekte pasform. X indeholder adidas’ Purecut Sock System, der skjuler støvlens snørebånd. Dette giver et helt rent touch på bolden, ligesom det også betyder, at dine spark kan udføres med endnu større præcision. Overdelen er endvidere beklædt med et tyndt lag af adidas’ unikke Non-Stop Grip teknologi, som er små 3D-knopper, der giver ekstra greb og dermed bedre kontrol over bolden. Sålen på adidas X er en letvægts Sprintframe ydersål, hvis force er dens lethed samt evnen til skabe støtte og stabilitet. 

ACE 17+ PureControl

’Earth Storm’ packens sidste medlem, ACE-modellen, kommer i en interessant farvevariant bestående af nuancer af grå og en såkaldt sesam brun. ACE 17+ PureControl er designet til den dominerende og boldbesiddende spiller, der med utrolig kontrol og touch bestemmer kampens forløb. PureControls nyeste generation er udstyret med en opdateret overdel. Støvlen er stadig udformet i en laceless konstruktion, hvilket ses i det sok-lignende fit, men selve strukturen på overdelens yder- og inderside af forfoden, er blevet fornyet. Den nye struktur er med til at forbedre din førsteberøring og i det hele taget kontrollen over bolden. På overdelen findes, ligesom på X-modellen, adidas Non-Stop Grip, der sikrer øget boldkontrol. Mens ACE-modellens overdel særligt styrker dit touch på bolden, er støvlens sål medvirkende til, at din hurtighed udnyttes optimalt. I Sprintframe ydersålen adidas’ Boost-teknologi integreret, hvilket betyder at sålen returnerer den energi, der bruges, når du sætter af fra jorden. Ydersålen er udarbejdet i et let og fleksibelt materiale, hvilket giver den nødvendige støtte og stabilitet, der er så afgørende ved retnings- og temposkift.

FORHANDLERE

Billeder fra adidas og Soccer Bible