Nu har Concave udgivet endnu en pack med sine tre mest kendte siloer. Packen hedder ’Atomic Burst’, og den består modellerne Volt, Aura og Halo. Concaves tidligere packs har ofte haft et gennemgående farvetema til støvlernes design, men det er ikke tilfældet ved ’Atomic Burst’ Pack. Her udkommer Volt, Aura og Halo i henholdsvis  en gul, rød og blå variant.

Unik teknologi

Concave er særligt kendt for sin PowerStrike teknologi, som alle brandets støvler er udstyret med. Concaves unikke teknologi er udviklet til at skabe en større sparkeoverflade, således du lettere kan kontrollere bolden i dine spark. PowerStrike teknologien udmærker sig ved, at der på støvlens vrist findes et stykke bøjeligt gummi, der har en indadbuet form, hvormed mere af boldens overflade rammes af støvlen.

Vær eksplosiv med Volt

Med den gule Volt-støvle har Concave udviklet en ultra let støvle, der også er udstyret med brandets unikke PowerStrike teknologi. Tilsammen skaber dette en støvle, der er ideel til den eksplosive offensivspiller, der konstant er en trussel mod modstandernes mål. Concave Volt ’Atomic Burst’ udkommer i en gul overdel, der mod hælen fader over i orange, mens detaljerne er hvide. På overdelen findes Concaves dual-lacing system, der sikrer god støtte. Støvlen er udstyret med Concaves hurtigste sålplade, hvilket betyder sålen er optimal i forhold til hastighed og aggressive løb.

Model: Concave Volt ‘Atomic Burst’
Tilgængelig hos: Prodirectsoccer.com

Kontrollér spillet iført Aura

Aura ’Atomic Burst’ er udformet et mørkerødt lædermateriale, hvorpå Concaves logo findes i hvidt. Støvlen er udviklet til at give dig et optimalt touch på bolden, således du på bedste vis kan styre spillet. Det er en klassisk støvle, der ligesom Volt-modellen er udstyret med PowerStrike og dual-lacing system. Ydersålen på Aura er en letvægtssål, der med sin ovale knopfiguration giver dig alt den support, stabilitet og energiudnyttelse du har brug i løbet af en kamp.

Model: Concave Aura ‘Atomic Burst’
Tilgængelig hos: Prodirectsoccer.com

Gør det uventede i Halo

Den sidste støvle i ’Atomic Burst’ Pack er Halo, som er til den kreative spiller, der med sine små driblinger og skarpe stikninger hele tiden udfordrer forsvaret. Concave har givet blå/orange colourway, hvor støvlens læderoverdel er mørkeblå, mens detaljer og knopper er orange. Halo besidder som de to øvrige standardudstyret PowerStrike-teknologien samt dual-lacing-system. Derudover er støvlen også udstyret med en Hybrid Firm Ground sålplade.

Model: Concave Halo ‘Atomic Burst’
Tilgængelig hos: Prodirectsoccer.com

Du kan udforske Concave Atomic Burst Packens tre modeller Volt, Halo og Aura på prodirectsoccer.com nu.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Pro Direct Soccer