Det australske brand Concave udgiver ’Neon Surge’ Pack. En Pack der indeholder nye versioner brandets siloer Volt, Aura og Halo. Concave er stort i hjemlandet Australien, men har endnu ikke fået helt fat i det europæiske marked. Formentlig er det kun et spørgsmål om tid, for Concave producerer støvler, der bestemt fortjener en plads på fodboldstøvlemarkedet. Dette viser de igen med deres seneste pack-udgivelse. Concave har formået at udvikle deres eget varemærke i form af den såkaldte PowerStrike teknologi. Teknologien udmærker sig ved et stykke bøjeligt gummi, der er placeret på støvlens vrist og som grundet sin konkave bøjning skaber en større overflade omkring bolden, hvormed der sikres bedre kontrol over ens spark.

Med udgivelsen af Concave ’Neon Surge’ Pack lanceres de tre modeller Volt, Aura og Halo i nye farvevarianter. Derudover har Concave foretaget en væsentlig opgradering på Volt-støvlen, idet der i overdelen anvendes et såkaldt Techstitch-materiale, der styrker støvlens form og samtidig minimere vægten af den.

Concave Volt “Neon Surge“

Concaves Volt-silo ligner på mange måder brandets frontstøvle. Design- og teknologimæssigt må den da også siges at være foran i forhold til de to øvrige modeller. Volt ’Neon Surge’ er sort, neongul og hvid. Støvlens sorte overdel fader mod hælen over i neongul, hvilket skaber et rent og moderne design. Detaljerne ved skrift og logo er hvidt. Volt er udviklet til den lynhurtige og eksplosive spiller. Concave Volt kombinerer utrolig lethed med brandets unikke PowerStrike teknologi, hvilket tilsammen skaber en støvle, der er ideel til den hurtige offensivspiller.

Det føromtalte Techstitch-materiale er kendt fra Nike, adidas og Pumas støvle, men nu er turen altså også kommet til Concave. Indersiden af støvlen er således udstyret med det moderne og lette strikmateriale, der sørger for at opretholde støvlens struktur. Overdelen indebærer derudover Concaves PowerStrike teknologi, som findes ved støvlens lacedel. Hvor en normal støvles overdel har en udadbuet overflade, muliggør PowerStrike teknologien ved et indadbuet gummistykke en større friktion mellem støvlen og bolden. Dette er til for at give dig et renere og mere præcist spark. Volt-modellen er desuden udstyret med Concaves hurtigste sål. Sålen sikrer således optimal hastighed i dine aggressive løb.

Concave Halo+ “Neon Surge“

Er du til en klassisk sort læderstøvle, er Halo ’Neon Surge’ et godt bud. Halo er udformet i en sort læderoverdel, der suppleres med neongule detaljer ved logo, indtræk og knopperne. Halo er til den kreative og boldbesiddende spiller, der har til opgave at diktere kampens forløb. PowerStrike teknologien er ligesom på Volt også at finde hos Halo-modellen. Derudover er støvlens læderoverdel udstyret med dual-lacing system, der sikrer en god og supportende støtte om din fod. Ydersålen på Halo er en Hybrid Firm Ground sålplade, hvis fornemmeste funktion er at sikre stabilitet og en jævn trykfordeling på underlaget.

Concave Aura “Neon Surge“

Aura er den sidste model i ’Neon Surge’ Packen. Aura skiller sig designmæssigt ud i forhold til de to øvrige modeller, da det er en hvid støvle. Støvlen er dog udstyret med en neongul sålplade, der matcher de neongule detaljer, der findes på støvlens overdel og hæl. Tilsammen skaber farvekombinationen et lyst og opsigtsvækkende udseende. Concave selv beskriver Aura som deres mest stilfulde støvle. Hvis gaderne var dækket af græs, ville Aura kunne bæres til et jakkesæt, påstår brandet. Det vil der formentlig være delte meninger om. Teknologisk set er Aura en allround støvle, der foruden Concaves standardudstyr i form af PowerStrike og dual-lacing systemet også bærer samme Hybrid Firm Ground sål som Halo.

Du kan købe Concave ’Neon Surge’ Packens tre modeller Volt, Halo og Aura på prodirectsoccer.com nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

FORHANDLERE

Billeder fra Pro Direct Soccer