Concave lyder sandsynligvis ikke særlige bekendt i manges ører. Det australske sportsbrand har også fløjet et godt stykke under radaren siden oprettelsen i 2008. Men hvor de fleste øvrige brands finder inspiration hos giganterne adidas og Nike, har Concave formået at udvikle deres eget varemærke i form af den såkaldte PowerStrike teknologi. Hvad det specielle ved denne teknologi er, vil blive forklaret senere i teksten.

For nyligt lancerede Concave en ny pack kaldet, Midnight Rage. Packen indeholder en model indenfor brandets tre største siloer Volt, Halo og Aura. Fælles for Packens tre modeller er deres design. Ideen med støvlernes udseende er, at de skal være ideelle til mørke aftenskampe, hvor der spilles på oplyste baner. Dette kommer til udtryk ved den sorte grundfarve, hvori Concaves logo samt støvlens øvrige detaljer lyser frem i en skarp rød.

Volt
Til den lynhurtige og eksplosive spiller lancerer Concave en Midnight Rage udgave i deres Volt-kollektion. Concave Volt+ kombinerer utrolig lethed med brandets unikke PowerStrike teknologi, hvilket tilsammen skaber en støvle, der er ideel til den hurtige offensivspiller, der ikke er bange for at hamre på kassen udenfor feltet. Den føromtalte PowerStrike teknologi er placeret på støvlens vrist ved lacedelen, hvor et stykke bøjeligt gummi skaber en større overflade omkring bolden, hvormed der sikres bedre kontrol i ens spark. Hvor en normal støvles overdel er udadbuet, muliggøre PowerStrike teknologien med et indadbuet gummistykke, at mere af boldens overflade rammes. I matematiksprog kaldes denne udadbuet figur for en konkav, og det er således også ud fra denne teknologi, at brandet fået sit navn, Concave. Volt-modellen er desuden udstyret med en sålplade, der er bygget til at være Concaves hurtigste sål. Det betyder, at sålen er optimal i forhold til hastighed og aggressive løb. Støvlen besidder endvidere Concaves dual-lacing system, der skaber god støtte til ens fødder uden at påvirke fodens naturlige form.

Halo
Halo-modellen er bygget til den kreative og boldbesiddende spiller, der dikterer kampens forløb. Ligesom Volt er også Halo udstyret med PowerStrike-teknologien, derudover er støvlen udformet i en læderoverdel, hvorunder en Hybrid Firm Ground sålplade sidder. Sålen sikrer stabilitet og jævn trykfordeling på faste jordoverflader. 

Aura
Sidste model i Midnight Rage Packen er Aura. Aura fremhæves som Concaves klassiske og mest stilrene støvle. Det er en allround støvle, der foruden Concaves standardudstyr i form af PowerStrike og deres dual-lacing system, også bærer samme Hybrid Firm Ground sål som Halo.

Concave Midnight Rage Packens tre modeller Volt, Halo og Aura kan købes på Prodirectsoccer.com nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

BILLEDER

Billeder fra Pro Direct Soccer