I starten af august kunne Umbro fremvise deres støvler Velocita 4 Pro og Madusae II Elite i en frisk sort/hvid/lime colorway. Nu følger det engelske sportsbrand op på den iøjnefaldende udgivelse med lanceringen af Caribbean Sea Pack. Den nye pack indeholder Velocita 4 Pro, Madusae II Elite og UX Accuro II i en farvekombination af sort og den blå Caribbean Sea farve.

Velocita 4 Pro

Er du den hurtige og eksplosive spiller er Velocita 4 Pro, støvlen til dig. Denne silo er Umbros fartstøvle, som specielt designet til accelerationer, vendinger og utallige sprints. Udseendemæssigt har Velocita 4 Pro et simpelt look, som i Caribbean Sea udgaven betyder, at overdelen er i en mat sort, mens den blå farve er begrænset til kanten ved støvlens indgang og ydersålen. Velocita 4 Pro er udstyret med en Sprint+ ydersål, som er lavet i et Pebax letvægtsmateriale.

Madusae II Elite

Caribbean Sea Packens næste støvle har fået lidt mere caribisk touch end Velocita 4 Pro, idet den ellers sorte støvle, har blå striber på den bagerste del af støvlen. Derudover er den blå Caribbean Sea-farve også brugt ved snørebåndene og indgangen til støvlen, hvor der findes et meshmateriale i stribevis blåt og sort. Medusae II Elite er udstyret med en hybridoverdel, der foruden det førnævnte meshmateriale er produceret af et stykke kængurulæder. Kombinationen gør, at man får en letvægtsstøvle med en tæt kontakt til bolden. Medusae II Elite er lavet med Umbros Speed ydersål, som har specielle fleksionsriller, der er med til at øge bevægelsesfriheden i støvlen.

UX Accuro II

Sidste støvle er UX Accuro II, som er skabt til den hårdarbejdende spiller, der altid giver sig fuldt ud. Støvlens sorte overdel er beklædt med farven Caribbean Sea på siderne, som mod støvlens hæl fader over i sort. På overdelen findes en speciel tekstur kaldet, Touch Control, hvis effekt er at øge friktionen mellem bold og derved forbedre boldkontrollen. UX Accuro II er udstyret med en Pro-stance ydersål, som er udviklet til at følge fodens naturlige bevægelser.

Release

Du kan købe støvlerne fra Umbro Caribbean Sea Pack på prodirectsoccer.com.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible.com og Umbro.co.uk