Vintermånederne nærmer sig og til at hjælpe dig igennem den kolde og mørke tid, udgiver Nike sine populære støvler i en ny colourway. Mercurial, PhantomVSN, Tiempo og Hypervenom lanceres alle i Always Forward Packen. Packen har fået farverne blå og sort, dog er der ét par, der stikker ud. For hvis den blå farve ikke er dig, har Nike lavet Mercurial-siloen i en flot neonfarve, som helt sikkert vil vække opsigt.

Mercurial

Du kan forvente at se både Mercurial Vapor og Mercurial Superfly i den nye Always Forward-colourway på nogle af fodboldens bedste spillere, når Hazard, Ronaldo og Mbappé trækker i støvlerne i de kommende kampe.

PhantomVSN

Nikes nyeste silhuette PhantomVSN er allerede blevet meget populær, efter den overtog pladsen fra Magista-siloen. PhantomVSN udkommer i en blå variant med sorte detaljer som Swoosh’et, mens støvlens karakteristiske kontrolområde på indersiden er sølv. Støvlen er lavet den tekniske og boldbesiddende spiller, der tager temperaturen på kampen og bidrager med chanceskabende aktioner. Coutinho og Kevin De Bruyne vil i de kommende kampe vise deres kreative evner og fremadrettet spil iført PhantomVSN ”Always Forward”.

Tiempo Legend

Det er efterhånden ved at være længe siden Tiempo Legend har fået en farvemæssig opdatering, men nu er ventetiden ovre. Tiempo Legend udkommer i en nedtonet udgave, hvor overdelen har fået den blå farve, mens Swoosh og støvlens øvrige detaljer fremtoner i sort. Den kongeblå farve giver støvlen et klassisk og stilrent look, som du aldrig går galt i byen med. Tiempo Legend har dens forcer i sin gode komfort og fokus på kontrol, hvilket gør den til en ideel forsvarsstøvle. Derfor kan du også forvente at se forsvarsgeneralerne Sergio Ramos og Pique bære støvlen i de næste La Liga-opgør.

Hypervenom

Sidste støvle i Always Forward Packen er Hypervenom, der specifikt er udviklet til den ustoppelige angriber, der konstant er en trussel mod mål. Hypervenom-støvlen har en blå overdel, mens hæl og ankelsok er sort. Swoosh’et er hvidt og støvlen i sin helhed ser rigtig skarp ud. Skarpe angribere som Harry Kane og Mauro Icardi skal score mål i den nye Hypervenom Always Forward-colourway. Særligt kommer støvlerne til at Inter-spilleren Icardi, der i hjemmebanedragten kan fuldende det sort/blå-look.

Release

Nike Always Forward Pack er tilgængelig fra i dag d. 17. oktober hos Unisport og i Nike Store.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible.com og Footyheadlines.com