For mindre end en måned siden, kunne vi her på Saksespark.dk berette om første lancering af Nikes Always Forward Pack. Men nu er det amerikanske brand altså på banen igen med lanceringen af Always Forward Pack II. En pack der indeholder Mercurial og PhantomVSN i nye coloways, der komplementerer de nuværende Always Forward-støvler. Inspirationen til støvlerne kommer stadig fra den mørke og kolde vinter, hvilket også kommer til udtryk ved Mercurials isblå overdel og den mørke PhantomVSN, der har fået farverne sort og blå.

PhantomVSN

Den sorte PhantomVSN er udsmykket med en sølv ydersål og sølvfarvet Swoosh, mens støvlens karakteristiske trekant på indersiden er lavet samme blå farve som ved første lancering. Den blå deltalje skaber således forbindelsen til første bølge af Always Forward Packen, mens den sorte altså bidrager til et nyt udsende på banen. Du kan forvente, at Phantom-spillere som Coutinho, Mahrez og De Bruyne alle sammen vil iføre sig støvlen den kommende periode. Støvlens er stadig udstyret med en række teknologier, der alle er med til at optimere dit spil. PhantomVSN tilbyder et sublimt touch grundet den teksturerede Flyknit-overdel. I overdelen findes det såkaldte Ghost lace, der gemmer snørebåndene væk, så du får en ren sparkeoverflade. ’Quafit’ mesh-overdelen sidder tæt om din fod, hvilket giver en sikker og stabil følelse under kampen.

Mercurial Superfly 360 Elite

Flere savnede nok en blå udgave af Vapor og Superfly i den første lacering af Always Forward, men nu giver Nike os det, vi ventede på. De to mercurial-støvler udkommer således i den blå farve, som packens øvrige støvler også har fået. Du kan ligesom ved siloens tidligere modeller forvente dig en ultimativ fartstøvle. Det starter ved pasformen, som er fundamentet i fart. Her bidrager den 360 Flyknit konstruktion samt støvlens Dynamic Fit Collar til at foden er pakket godt ind, så du får den optimale bevægelsesfrihed. Derudover er Flyknit-overdelen medskabende til et præcist touch på bolden. Den todelte ydersål bidrager med sin knopkonstruktion ved hæl og forfod også til optimal fart. Knopperne på forfoden giver acceleration, mens knopperne i hælen gør det muligt at bremse og udføre skarpe vendinger og retningsskift.

Release

Du kan købe Mercurial Superfly 360 Elite og Nike Phantom Vision Elite Dynamic Fit på Nike Store nu.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible.com