adidas lancerer ny Alphaskin baselayer kollektion. Alphaskin er skabt til at følge din krops bevægelser og benytter sig kinetisk teknologi til at omslutte kroppen, så du bliver et med baselayeren og får fuld bevægelsesfrihed, når du spiller fodbold.

Alphaskin kollektionen opdeles i tre kompressionsniveauer. Den højeste kompression findes ved 360-kollektionen, der giver en tætsiddende for at støtte kroppen i dymnamiske aktioner og dertil bidrage til en fastlåst fornemmelse. Tech er baselayers i middel kompression, mens Sport-kollektionen er det tøj med den letteste kompression. Alle tre niveauer indeholder adidas Climachill teknologi, der er udviklet til at holde dig tør og afkølet under hård og intens træning.

Alphaskin 360 T-shirt og Tights

Under 360-kollektionen findes t-shirts og tights, som kan fås i enten sort eller navy. Tøjet er udviklet til intens træning og er designet til at følge dine bevægelser, så kan holde fokus på dit træningsmål. Kompressionspasformen hjælper således med at reducere muskelvibrationer, så den passer ideelt til netop din træning. Ved hjælp af Climachill transporteres sveden ud af træningstøjet, så du forbliver tør og afkølet.

AlphaSkin Tech

Hvis du ikke har behov for 360-kollektionens massive kompression, findes et alternativ i form af Tech. Udover den lavere kompression er Tech også billigere end Alphaskin 360. Tech-kollektionen indeholder kort- og langærmet t-shirts og tights ligeledes i en kort og lang udgave. Tech fås også i sort og navy. Tech indeholder ligesom 360 også Climachill-teknologien.

AlphaSkin Sport

Sidste del af Alphaskin-kollektionen, Sport, er som nævnt baselayers med den letteste kompression. Teknologien er den samme, som de øvrige. Sport-kollektionen indeholder korte- og lange tights og korte- og langærmet t-shirts samt t-shirt uden ærmer. Sport er udkommet farverne i sort, navy, hvid og grå.

Du kan købe adidas Alphaskin baselayers hos adidas nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

FORHANDLERE

Billeder fra adidas