Juventus, Real Madrid og Manchester United er alle klubber, som har fået lavet en spillertrøje til den nye sæson i samarbejde med adidas og Parley for the Oceans. For at forsætte spredningen af det gode budskab, omhandlende forurening af verdens have, så har adidas x Parley fået et nyt medlem, i form af den tyske storklub FC Bayern München.

Bayern München

Som allerede nævnt, så er adidas i et stort samarbejde med Parley for the Oceans, hvor de designer spillertrøjer lavet af plastik fra verdens have, til diverse storklubber i fodboldverden. Indtil videre har den stået på Italien, Spanien og England, men nu forsætter udvidelsen af det gode budskab, og Tyskland og dets mesterhold, Bayern Müchen, er det nyeste medlem i ”familien”. adidas har designet en ny tredje trøje til 2018/19 sæsonen, som består af en ”stål” grå farve, som dækker hele trøjens overflade. Hvide detaljer, som adidas logoet, trøjesponsoren og de tre hvide striber langs trøjens side, fremhæves pænt pga. den mørkegrå farve. Alt i alt er den nye Bayern München tredje trøje, en utrolig simpel, men stilren, fodboldtrøje, der både spreder et godt budskab, men også klæder de fleste.

Release

Den nye adidas x Parley Bayern München 2018/19 tredje trøje, kan købes lige nu på adidas.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible