For nyligt lancerede adidas deres Thunderstorm Pack. En kollektion hvor støvlernes udseende alle er inspireret af temaet tordenvejr. I adidas X’s tilfælde er overdelen sort med grønne lynnedslag, hvilket tilsammen danner et grafisk udtryk af bragende en tordenstorm. Derudover indgår og en stærk gul, der findes i sålen samt i kanten af det sorte adidas-logo, som er placeret på støvlens yderside.

Støvlens kraftfulde fremtræden understøtter adidas X’s kvaliteter, som en støvle til den stærke og eksplosive spiller, der konstant er en trussel for forsvaret. Adidas X 17+ PureSpeed er udstyret med en særlig tekstur i sin Techfitoverdel kaldet, Speed Skin, der giver en mere strømlinet silhuet og samtidig sikrer den perfekte pasform. Dette er en stor fordel i sprintaktioner, hvor hastigheden er altafgørende. Støvlens hælkonstruktion hjælper ligeledes til, at du har den fulde kontrol i pressede kampsituationer. Det specielle ved hælkonstruktionen er, at der findes et vævet stykke materiale ved akillessenen, kaldet Midcut. Midcuttet er med til at styrke spillerens stabilitet og sørger samtidig for fuldkommen bevægelsesfrihed.

Sålen på adidas X er en letvægts Sprintframe ydersål, der også er kendt fra den populære adidas F50. Sprintframe ydersålens force er dens lethed samt evnen til skabe støtte og stabilitet.

Stærke og eksplosive spillere som Luis Suárez og Gareth Bale benytter begge adidas X. Hvis du, ligesom Suárez og Bale, er tilhænger af modellen adidas X, er varianten fra Thunderstorm Packen et oplagt valg.

Adidas X 17+ PureSpeed kan købes i adidas store nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

NIVEAUER

adidas X 17+ Purespeed “Thunderstorm”
Pris: 2.299 DKK

adidas X 17.1 “Thunderstorm”
Pris: 1.699 DKK

Billeder fra adidas og 11 Teamsports