Wolverhampton er klar til Premier League, efter en suveræn sæson i Championship, hvor man sluttede på første pladsen med hele 99 point. Wolverhampton har pga. deres portugisiske træner og håndfuld af spillere, skabt en god stamme på holdet, der gør dem utrolig spændende at følge i næste sæson i Premier League 18/19.

Simpel og stilet

Den nye adidas Wolverhampton hjemmebanetrøje forsætter den velkendte mørke orange/rav farve, som Wolverhampton har spillet i, gennem mange år. Den ekstrem synlige orangefarve, fremhæver de små sorte detaljer, som er inkorporeret i trøjen, såsom adidas logoet, krage kanten og de sorte adidas striber på skuldrene. adidas hjemmebanetrøjen er et frisk pust med den orange-farve, mellem de før sete Premier League trøjer.

Stærk kontrast

Hvis den nye adidas hjemmebanetrøje var meget fremtrædende, så er den nye adidas Wolverhampton udebanetrøje, det stik modsatte, med et klassisk-look. Udebanetrøjen er en klassisk og stilren hvid farve, som ligesom hjemmebanetrøjen, får de sorte detaljer i trøjen til at springe frem. Udover de sorte detaljer, så er udebanetrøjen blevet inkorporeret med et diskret mønster, som giver trøjen lidt ekstra end de andre basale hvide fodboldtrøjer.

Release

Både den nye adidas Wolverhampton hjemmebane- og udebanetrøje udkommer til september.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Footyheadlines.com