Manchester United, Juventus og Real Madrid har alle kunnet præsentere pastelfarvede trøjer og meget tyder på, at det nyeste tendenser i adidas’ designafdeling indebære pastelfarver. I hvert fald udgiver adidas nu en pack med de populæreste fodboldstøvler i tilsvarende afdæmpede, men bemærkelsesværdige farver. adidas Spectral Mode Pack hedder den, og den er bestemt værd at kigge nærmere på. Packen er lavet med inspiration fra de ekstraordinære og elegante spillertyper, der gang på gang formår at udføre noget spektakulært på banen. Som udkommer støvlerne i Spectral Mode Pack i nogle helt specielle farver, som vi tidligere ikke har set i en samlet kollektion. De modeller, som er repræsenteret i packen, er: Predator 18+, Copa 18.1, X 18+ og Nemeziz 18.1 samt Nemeziz Messi 18.1.

Predator 18+ ‘Clear Orange/Trace Pink’

Den mest iøjnefaldende må være adidas Predator 18+ ’Spectral Mode’. Støvlen har fået en pastel pink farve, der matcher Manchester Uniteds udebanetrøje eminent. Vi kan derfor se frem til en Paul Pogba iklædt i pink nærmest fra top til tå, når United i 7. Runde møde West Ham på udebane. adidas kontrolstøvle har fået et unik look, som garanteret vil dele vandene, men Predator 18+ ’Spectral Mode’ ligner en af de pæneste støvler i pink, der nogensinde er produceret.

Copa 18.1 ‘Clear Mint/Gold Met’

En anden interesant støvle er Copa 18.1 ’Spectral Mode’, der er lavet i en mintgrøn farve, der er suppleret med gulddetaljer, hvilket giver støvlen et helt særligt look. Det er ærgerligt, at der ikke er mange af de professionelle, som bruger den klassiske læderstøvle. Der er derfor god grund til at selv at købe støvlen, så man selv kan se og opleve den i aktion. Du vil garanteret skille dig ud og skabe opmærksomhed på dit hold.

X 18+ ‘Off White/Core Black’

Støvlerne er præsenteret lige i rette tid til, at de største spillere kunne bære dem i Champions League gruppekampene. Den snøreløse X 18+ havde spillere som Thomas Müller, Gareth Bale og Mo Salah alle på, da de gik på banen i deres første Champions League kampe. adidas X 18+ ’Spectral Mode’ er hvid, som i helt hvid. Det kan lyde kedeligt, men i dette tilfælde rammer klicheen om ’Less is more’ plet, for X 18+ er absolut en fed og stilfuld støvle, der vil klæde alle fodboldspillere.

Nemeziz 18.1 ‘Ash Silver/White Tint’

adidas’ velkendte Nemeziz-støvle er i Spectral Mode Pack holdt meget simpel i grålige nuancer, der gør støvlen til packens mest anonyme støvle. Roberto Firmino og Julian Draxler havde støvlen på i tirsdagens Champions League brag mellem Liverpool og Paris Saint-Germain, hvor man for første gang kunne se den nye Nemeziz i aktion.

Nemeziz Messi 18.1 ‘Ash Blue/Gold Met’

Nemeziz’ tvillingebror Nemeziz Messi 18.1 har også fået sin helt egen ’Spectral Mode’-version, som er i en lyseblå farve. Messi må siges, at have fået en god start i sin nye støvle, da han i kampen mod PSV præsterede at lave hattrick i Barcelonas 4-0-sejr.

Release

Du kan købe alle støvlerne fra adidas Spectral Mode Pack hos adidas eller Unisport nu.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport og Soccerbible