Sommervarmen er over os, og vi kryber ind i skyggen, præcis ligesom adidas’ nyeste ”shadow mode” pack, som introducerer adidas fire ledende silhuetter (Predator 18+, X 18+, Nemeziz 18+ og Copa 18+), med spritnye sorte ydre. Hvis VM-støvlerne vil blive husket for deres fremtrædende-ydre, vil ”shadow mode” packen bliver husket for dens afdæmpet, men stilet look.

Predator 18+ ”Shadow Mode”

Alle fire nye adidas støvler har ingen nye teknologiske indspark, og de eneste forskelle i denne nye pack, er derfor støvlernes ydre og sål. Den nye Predator 18+ bærer en mat sølv sål, som går op i en højere enhed, med det nye tema ”Shadow Mode”.

X 18+ ”Shadow Mode”

Den nye adidas X 18+ ”Shadow Mode” har muligvis den mest iøjnefaldende sål af alle fire støvler, da den bærer et VM-”Telstar” mønster, som giver den komplet sorte støvle, lidt kant og kontrast i dens helhed.

Nemeziz 18+ ”Shadow Mode”

Ikke alle støvlerne bærer en sort diskret sål, da den nye adidas Nemeziz 18+ ”Shadow Mode” har droppet det fulde ”blackout” tema, og er blevet givet en metallisk skinnende blå sål, som stikker imod de andre støvlers komplet sorte shadow-tema.

Copa 18+ ”Shadow Mode”

Den sidste nye adidas støvle, er den nye Copa 18+ ”Shadow Mode”, som er kendt for sin klassiske udstråling, som igen forsættes, da den nye Copa har fået en hvide stribet sål, som skriger klassik fodboldstøvle design/farve.

Release

Hvis du vil have fat i de fire nye adidas støvler fra ”Shadow Mode” packen, så kan de alle sammen købes lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible