I det seneste års tid har adidas gravet dybt i arkiverne, og genudgivet en række af deres klassiske fodboldstøvler til stor glæde for fodboldspillere og fans verden over. Senest var det den ultra populære adidas Predator Mania Champagne, som releasede tilbage i maj. Nu er turen så kommet til adidas Predator Precision fodboldstøvlen, som blev lanceret op til Euro 2000, og blev båret af blandt andet Patrick Kluivert, David Trezeguet, David Beckham under turneringen i Belgien og Holland.

Ligesom sin forgænger, så kommer den nye adidas Predator Precision støvle i en mørkeblå farvekombination prydet af de dominerende hvide striber, som er det tyske brands varemærke. adidas Performance brandingen på tungen er markeret i hvidt, mens tungen, kraven og studserne under støvlen kommer i rød.

Overdelen er udarbejdet i premium kængurulæder, og kommer selvfølgelig med den ikoniske foldbar tunge. Dertil kommer gummielementerne på støvlen øvre, som denne gang er syet i stedet for limet. Slutteligt har støvlen fået en ny SPRINTFRAME-konstruktion, hvilket gør den lettere end sin 17 år gamle forgænger.

Adidas Predator Precision 2017 vil være tilgængelig fra den 8. september, og kommer eftersigende i lige så få par, som adidas Predator Mania Champagne fodboldstøvlen. Så til trods for prisskiltet på 2.800,00 DKK, kan du godt forvente, at støvlen sælger hurtigt ud. Så det gælder om at sidde klar hos adidas, hvis man gerne vil sikre sig et par.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

Release Dato: 8/9-2017

Pris: 2.800,00 DKK

Produktkode: CM7911