Siden den ikoniske Predator silo i 2015 blev taget af markedet, har efterspørgslen efter dens tilbagevenden været massiv. Nu er ventetiden langt om længe ovre. Predator er tilbage, og det er i selskab med selveste David Beckham. For at fejre samarbejdet med Beckham, har adidas nemlig valgt at lancere Beckham Capsule kollektionen. En kollektion der indeholder tre læderudgaver af Predator Accelerator. En udgave til græsbaner, en til turf og en til gaderne.

Partnerskabet mellem adidas og Beckham blev indledt for godt og vel 20 år siden, da 18-årige Beckham sendte et brev til det tyske sportsbrand. Beckham var på udkig efter en sponsor, så han kunne få gratis fodboldstøvler resten af sin karriere. Siden har Beckham leveret mange mindeværdige øjeblikke iført diverse støvler fra adidas. Men særligt Predator støvlen har været med til flere af Beckhams største bedrifter i løbet af karrieren. For at afspejle støvlens tilstedeværelse gennem hele karrieren, er inspirationen til skoenes farvevalg hentet fra de klubber Beckham har repræsenteret gennem sin tid som professionel fodboldspiller. Den røde turfsko referer til tiden i Manchester United. Den sorte Ultra Boost sko til årene i PSG og AC Milan, mens den hvide fodboldstøvle skal lede tankerne hen på præstationerne i LA Galaxy og i Real Madrid.

Fælles for de tre Predator sko er, at de alle kombinerer elementer fra de gamle Predators visuelle udtryk med nutidens moderne teknologi. Alle tre sko er flot designet, men specielt Predator Accelerator støvlen stikker ud i samspillet mellem old school og topmoderne teknologi. Da det også er kollektionens eneste fodboldstøvle til græsbaner følger her en nærmere gennemgang af støvlens egenskaber.

Den hvide Predator Accelerator Limited Edition fortæller, som tidligere nævnt, historien om Beckhams tid i LA Galaxy og Real Madrid. For begge klubber spillede han med nummer 23 på ryggen, hvilket markeres med en detalje ved højre støvles hæl samt i begge støvlers indersåle, hvor tallet 23 og efternavnet Beckham er inkorporeret. Støvlen er udstyret med en hybridoverdel bestående af Primeknit og kængurulæder. Overdelen er udformet i en Primecut silhuet, hvilket skaber et soklignende fit, der bidrager til tæt pasform og dertil øget stabilitet og komfort. På overdelen findes felter af friktionszoner, der øger kontakten mellem støvle og bold. Dette betyder, at det i højere grad bliver muligt for dig at tilføre bolden den nødvendige skru og power, således dine spark opleves mere præcise. Endnu et eksempel på Predator støvlens moderne teknologi findes ved dens Sprintframe ydersål, hvor adidas har integreret den revolutionerende BOOST teknologi. Denne teknologi er designet til at give dig den optimale udnyttelse af din energi. Det fungerer således af teknologien absorbere en del af den energi, der tilføres, hvorefter energien omstættes til dit og afsæt, således det øger din fremdrift. Ydersålen er desuden let og fleksibel, hvilket giver god støtte og stabilitet.

Hvis du have fat i et par adidas Predator Accelerator Limited Edition, kan de fås hos Unisport.dk. Her kan du også finde de to øvrige udgaver i kollektionen.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

BILLEDER