adidas dominerer pt. VM med den farve-sprudlende ”Energy mode” pack, hvor især Predator støvlen i denne pack, skriger friskhed. adidas forsætter dog deres friske farve tema og dominans, ved at bringe en klassiker tilbage fra arikivet – adidas Predator Accelerator.

Must have!

Den nu ikoniske adidas Predator Accelerator støvle, er endelig tilbage, og dens usædvanlige, men banebrydende ydre, gør støvlen til en ”must have”. Colorwayen som bærer navnet ”Electricity”, er både inspireret af den originale Accelerator støvle fra 1999, men beskriver også støvlens elektriske og iøjnefaldende farvekombination. En rød overdel, som er blevet kombineret med en neon-gul overdel, skaber et kaotisk, men fungerende mønster, som toppes ved de velkendte tre, markante, sorte adidas-striber svøber sig omkring støvlens overdel. Derudover har adidas Predator Accelerator en rød ”fold-over” tunge, som bærer adidas-logoet i samme neon-gule farve, som ses på støvlens overdel.

Forbedret, men klassisk

adidas Predator Accelerator ”Electricity” er meget ligesom sin originale forgænger, dog med en smule tekniske forbedringer. Støvlen er lavet af ægte kænguru læder, som sikre en behagelig pasform. Derudover er støvlen blevet opgraderet med en ny ”sprintframe”-sål, som giver stabilitet, støtte og sikkerhed, når du spiller i støvlen.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible