Den har ikke været på markedet siden 2015, men nu er den ikoniske støvle tilbage! adidas har nemlig præsenteret en relanceret udgave af deres ikoniske Predator støvle. Predator 18+ hedder den, og vil i adidas’ kommende lanceringer erstatte ACE 17+ PureControl.

Den nye Predator 18+ må også siges at være inspireret af ACE-modellen. ACE har eksempelvis været en forløber, når det kommer til adidas’ støvlers laceless design, hvilket også er karakteristisk for den innovative Predator 18+. Støvlen vil være en del af en kommende ’Skystalker Pack’, hvor også adidas X og Nemeziz vil være at finde. Predator 18+ udkommer i en stilet sort, rød og guld farvevariant, hvor adidas’ velkendte ”the Three Stripes” vil være hvide.

Flere store spillere har gennem tiden spillet i Predator. Beckham, Zidane og Del Piero har alle båret de originale adidas Predator. I den kommende tid vil nogle af nutidens største stjerne iføre sig Predator 18+. Bland andre Pogba, Özil og Dele Alli vil fremover trække i denne nye version af den ikoniske støvle. Lad os tage et nærmere kig på, hvilke teknologier den nye Predator 18+ indeholder.

Særligt for Predator 18+ er dens Primeknit Sockfit, der er udviklet til at forme sig efter fodens anatomi og sikre den nødvendige støtte. I støvlens Primeknit materiale findes en belægning af Controlskin, der holder bolden limet til dine fødder. Dertil er Predator udstyret med en formstøbt hæl, der giver en tæt pasform, også ved instinktive og hurtige bevægelser. Som nævnt er støvlen designet med en laceless overdel, hvilket er udført ved et integreret strikmateriale i mellemfoden, der skaber den optimale overfladekontrol. adidas’ Boost-sål bidrager med fleksibilitet og power, hvilket betyder, at jo mere energi, du giver, jo mere får du tilbage.

Alt i alt har adidas med Predator 18+ skabt en fuldgod erstatning for ACE-modellen. En topmoderne støvle som er skabt perfekt til dig, der vil dominere kampene med eminente boldberøringer og præcise afleveringer.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

FORHANDLERE

Billeder fra Soccer Bible