adidas er tilbage med en ny støvle i deres Pogba-serie, en Predator støvle, som både udstråler stil og kreativitet, mens den forbliver afdæmpet. Paul Pogba har samarbejdet med adidas i et tæt forløb, for at skabe den ultimative ”Pogba” støvle, som indeholder så meget af Pogbas personlighed, som muligt.

Paul Pogba

Hvis du ikke ved hvem Paul Pogba er, så ser du ikke nok fodbold. Pogba er en af verdens bedste midtbanespillere, og spiller til dagligt i den engelsk storklub Manchester United. Pogba er person med en masse personlighed, og kreativitet, hvilket tydeligt ses på hans adskillige forskellige hårstile gennem årene, og hans storsmilende jubelscener. Pogba er, udover at være en brillant klubspiller, også en fabelagtig landsholdsspiller på det franske landshold, et landshold, hvor han var med til at vinde VM 2018. Dermed bliver det første gang, at Pogba skal spille i sin nye Predator-støvle, som en verdensmester.

Predator 18+ – Kynisk & Stilet

Den nye adidas Pogba sæson 4 Predator støvle, er både en stor mundfuld at sige, men også at indtage visuelt. Med utrolige mange fede detaljer, er den nye Pogba støvle, både unik, og ekstrem original. Predator-støvlens overordnet farvekombination, består af en olivengrøn/sort camo, som dækker støvlens overdel, mens en triumfrig guldfarve, dækker støvlens underdel, en detalje der uden tvivl sender ens tanker hen mod VM 2018, og det ikoniske VM-trofæ. Derudover, er de velkendte adidas-striber, også blevet farvebelagt, med en kombination af rød og guld, en rød farve, som tydeligvis sender en cadeau til Manchester Uniteds hjemmebanetrøje. For at gøre støvlen endnu mere unik, og personlig, så er Pogbas initialer lokaliseret øverst på Purecut-sokken og hælen, mens Pogbas fulde navn, ses inde i selve støvlen. Alt i alt er den nye adidas Pogba støvle, visuelt en af de bedre udgivelser i år, og vil uden tvivl klæde de fleste der indtager fodboldbanen, værende iført denne kyniske Predator-støvle.

Release

Den nye adidas Pogba sæson 4 Predator 18+ støvle, kan forudbestilles på unisport.dk og prodirectsoccer.com

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible