adidas har allerede præsenteret deres nye ”Initiator Pack”, hvor bl.a. den nyeste Copa 19+ var inkluderet, men der manglede dog noget. Lionel Messis signatur støvle, ”Nemeziz Messi”, var ikke inkluderet i den nye pack, hvilket virkede underligt, men fans skulle kun vente en dag, da den argentinske superstjernes egen støvle, nu får sin helt egen udgivelse.

Nemeziz Messi 18.1 ”Initiator”

adidas Nemeziz Messi 18.1 behøver ingen introduktion, da alle ved det er Barcelona superstjernen Lionel Messis signatur fodboldstøvle, som er special lavet til ham. Den nye Nemeziz Messi ”Initiator” er ikke ligesom de andre fodboldstøvler i ”Initiator packen”, da Nemeziz Messi støvlen afviger fra det etableret ”Initiator” farvetema, som var rød, hvid og sort. Den nye Messi støvle har en rød midterdel, som overgår til to separate blå dele, støvlens snude og hæl. Den farverige kombination af rød og blå passer perfekt til Messi, da den på en diskret måde minder en om Barcelonas velkendte farver. Som en afsluttende detalje, er der blevet smidt små indspark af gul ind i støvlens udseende, bl.a. set på dem bagerste del af indersiden, omridset på adidas striberne, og støvlens knopper. Den nye Nemeziz Messi ”Initiator” støvle er kort sagt unik, og giver med sin friske farver, en sommeragtig-vibe til de kolde vintermåneder.

Release

Den nye adidas Nemeziz Messi 18.1 ”Initiator” kan købes lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible