Vi er lige kommet ind i det nye år, 2019, og det er derfor officielt 70 år siden, at adidas blev skabt. Pga. det runde tal, så har adidas udgivet en limited-edition Copa-fodboldstøvle, som repræsenterer 70 år i fodboldverden, og er en kombination af det klassiske og det moderne.

adidas Copa70

Sportsmærker har det med at udgive specielle fodboldstøvler så snart der er noget, som skal fejres, og det er derfor ingen overraskelse, at adidas har lanceret en limited-edition Copa-fodboldstøvle. Copa70 bliver den nye fodboldstøvle kaldt, og den skal symbolisere 70 år med adidas. Overdelen på den nye Copa-støvle er en rekreation af den klassiske og vanvittig ikoniske, Copa Mundial, som alle fodboldspillere kender. Den klassiske læderoverdel som ses på en Copa Mundial, er dog blevet skiftet ud med et moderne indspark – Primeknit. Primeknit ses på hele støvlens overdel, mens læderet er blevet implementeret i støvlens foring. Dette skal repræsentere en sammensmeltning af adidas’ generationer.

adidas Copa70 – detaljer

Den nye Copa70 har adskillige detaljer, som symboliserer adidas igennem årene. Støvlens sål er den nye Copa 19+ sål, som dermed giver Copa70-støvlen et indspark af adidas’ nyeste generation. Derudover har Copa70 røde knopper, som er en cadeau til et gammelt look, som blev skabt i 1970’eren. Den helt store detalje er dog det blå firebird adidas logo, som er placeret på støvlens tunge, som giver støvlen en streetwear-look. Den nye Copa70-støvle vil kun blive set på fødderne af Juventus-spiller, Paulo Dybala, da han er frontfigur for deres kampagne.

Release

Den spritnye limited-edition adidas Copa70 kan købes lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible