Juventus har været i fodboldfansenes spotlys hele sommeren, primært pga. den store transfernyhed, med superstjerne Cristiano Ronaldo, der bliver ny frontfigur for de sort/hvide. Med et stilfuldt ikon som Cristiano Ronaldo, så er det også kun passende at have stilfulde fodboldtrøjer, som bl.a. den nye adidas Juventus 2018/19 udebanetrøje, som uden tvivl vil klæde CR7 og Co.

Afdæmpet og klassisk

Den nye adidas Juventus udebanetrøje er en afdæmpet trøje, der holder en stilren linje, dog med indspark af små klassiske detaljer. Den nye udebanetrøjes farve er blevet navngivet ”Pastel Sand”, og passer meget godt, da trøjen har en mat grå/sandfarvet udstråling – meget ”casual”. Udover den afdæmpede ”sand”-farve, har trøjen også små detaljer, bl.a. trøjens en-knap krave, som sender én tilbage til de klassiske Juventus tider. Derudover ses der også på ærmernes kant, en kombination af de klassiske sort/hvide striber, som har repræsenteret Juventus igennem årevis. Den nye adidas Juventus udebanetrøje er helt igennem en stilfuld trøje, som både kan iføres på og udenfor banen.

Release

Den nye adidas Juventus 2018/19 udebanetrøje kan forudbestilles lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport.dk & Soccerbible