I sidste uge præsenterede adidas deres nyeste fodboldstøvle, Copa 19+, som udkom via navnet ”Initiator”. adidas forsætter nu dette tema, ved at samle deres bedste støvler, inklusiv den nye Copa 19+, og udgiver en spritny pack under navnet ”Initiator Pack”, en pack som nu er adidas første 100 procent snøreløse udgivelse.

adidas Copa 19+ ”Initiator”

Vi starter med den allerede kendte, da den nyeste adidas silhuette, Copa 19+, sidste uge fik en kæmpe introduktion via en lanceringsfest, hvor Juventus midtbane, Paulo Dybala, bl.a. var tilstede, og agerede som frontfigur for den nye adidas støvle. Den nye Copa 19+ er en revolutionerende læderstøvle, som via ny teknologi, bl.a. er snøreløs, og dermed er den første af sin slags. Hvis du vil læse mere om den fantastiske nye adidas støvle, så hop ind på saksespark.dk

adidas Predator 18+ ”Initiator”

Ud af de fire nye adidas støvler, så er den nye Predator 18+, uden tvivl den mest fremtrædende. Predator støvlen har fået en ildrød makeover, da hele støvlens overdel ses i en rød/orange farvekombination. Derudover ses de ikoniske adidas striber i en iøjnefaldende orange farve, som passer perfekt til resten af støvlen. Udover de meget friske røde og orange farver, så har den nye Predator støvle også små indspark af sort, som bl.a. ses på støvlens side, hæl og riller på støvlens snude. Alt i alt er den nye Predator 18+ ”Initiator” en farverig og ”flammende” støvle, som vil være et frisk ”varmt” pust til de kolde vinterkampe.

adidas Nemeziz 18+ ”Initiator”

Udseendemæssigt er den nye Nemeziz 18+ ”Initiator” en rigtig vinterstøvle. Størst del af Nemeziz støvlen, er hvid, og med små indspark af sort, hvortil de tre adidas striber er det modsatte, hel sorte med små indspark af hvid. Støvlens hvide overdel overgår til en kulsort farve, jo tættere du kommer på støvlens snude. Denne farvekombination af hvid og sort, minder en om snefulde mørkeaftener på fodboldbanen. Støvlen er dog ikke kun sort og hvid, da støvlens bagerste del af sålen er kromrød, og bliver mørkere, og til sidst sort, jo tættere du kommer på støvlens forreste del af sålen. Den nye adidas Nemeziz 18+ ”Initiator” støvle, er en brillant kombination af farver, og kan gøre de værste vintertræninger værd at møde op til.

adidas X 18+ ”Initiator”

Hvis du stiller de fire adidas ”Initiator” støvler op ved siden af hinanden, så vil du se et farvetema der hedder hvid, rød og sort. Hver støvle har deres mest dominerende farve, Copa og Nemeziz har den hvide farve, mens Predator støvlen har den røde, hvortil det også kun er passende, at X-støvlen har den sorte. En sort overdel ses på den nye X 18+ støvle, som får selskab af en blodrød tunge og krage, og som afrundes med en klar hvid hæl og underdel. Den nye adidas X 18+ er perfekt kombination af de tre førnævnte farver, og vil klæde alle på fodboldbanen.

Release

Den fantastiske nye adidas ”Initiator Pack” kan købes lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport.dk  & Soccerbible