adidas har netop løftet sløret for deres første støvle(r) i den nye ”Energy Mode” pack. Den nye adidas X 18+ og adidas X 18.1 blev de første støvler, som offentligheden fik af se, og som skal repræsentere adidas i Champions League finalen i Kiev. Udover adidas’ X model, vil de velkendte modeller: Copa, Nemeziz (& Nemeziz Messi) og Predator også være en del af den lynhurtige adidas ”Energy Mode” pack.

adidas X 18+ ”Energy Mode”

Den spritnye adidas X 18+ ”Energy Mode” er bygget til fart, og burde anvendes af spillere, som udnytter deres acceleration og hastighed på banen. X 18+ fremstår først og fremmest som en hurtig fodboldstøvle, da den dens ydre er en iskold blå farve, men derudover også er præget af en gul/grøn pangfarve, som ses i støvlens adidas striber, sål, støvleknopper og inderside. Udover dette ”anti”-diskrete ydre, er X 18+ støvlen også udstyret med en snøreløs overdel, som både supplerer til udstrålingen af fart og hurtighed, men derudover også yder en praktisk egenskab, da den er med til at holde din fod nede, når du skal accelerere og opnå tophastighed.

Adidas X 18+ ”Energy Mode” – Teknologi

Udover de førnævnte detaljer som, støvlens udseende og den både praktiske, men også æstetiske, snøreløse overdel, så er den nye X 18+ proppet med ny teknologi.

Ny teknologi:

  1. CLAW COLLAR: Den nye low-cut CLAW COLLAR teknologi består af et strækbart materiale, der er med til skabe stabilitet og støtte til din fod.
  2. SPEEDFRAME: En opdateret SPEEDFRAME ydresål, som bl.a. består af det lettevægtige ”Drillium” materiale, der er med til at give ekstra fodfæste når der skal accelereres.
  3. 3D MOULDED HEEL: En 3D-formet hæl er med til at holde din fod fast og stabiliseret.
  4. SKELETAL WEAVE: Det nye SKELETAL WEAVE er et ultratyndt vævet net, der øger følelsen mellem bold og støvle ved første kontakt.
  5. SPEEDMESH: Det utrolig bløde SPEEDMESH giver et kontrolleret touch, uden at forstyrre din fods bevægelser.

adidas X 18.1 ”Energy Mode”

adidas X 18.1 ”Energy Mode” er næsten identisk til sin ”storebror” X 18+. Da X 18.1 besidder samme farvekombination, og er udstyret med samme teknologi. En markant forskel mellem X 18+ og X 18.1 er overdelen på støvlen. X 18.1 er udstyret med en snørebånds-overdel, og giver derfor støvlen en smule identitet, og klassisk æstetik. Snørebånds-overdelen erstatter dermed den iskolde blå snøreløse overflade på X 18+, med et råt sort ydre, som går fra støvlens snørebånds-overdel til støvlens hæl.

Release

Hvis du er klar til at bryde lydmuren, om det er i den lynhurtige adidas X 18+, eller den mere klassiske adidas X 18.1, så kan de begge købes lige nu på adidas.dk & unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible & unisport.dk