Som lovet af adidas, så er anden del af adidas’ ”Energy Mode” pack blevet præsenteret efter Champions League finalen. Sidste del af ”Energy Mode” pack indeholder de velkendte modeller ”Nemeziz”, ”Nemeziz Messi”, ”Copa” og ”Predator”. Næsten alle modeller fra den nye pack vil være en del af VM 2018, dog må den nye adidas ”Copa” støvle desværre sidde over i denne omgang.

adidas Nemeziz 18+ ”Energy Mode”

Ligesom adidas X 18+, så er den nye adidas Nemeziz 18+ også blevet gjort klar til den helt store scene – VM 2018. Nemeziz 18+ har, ligesom de resterende modeller i ”Energy Mode” pack’en, fået et friskt ydre. En orange/rød kombination præger den nye Nemeziz 18+, og skaber dermed et ild-lignende look. Selve støvlen er udstyret med en snøreløs-overdel, som består af 360 AGILITYBANDAGE, som skaber et stramt og stabilt fit rundt om din fod. Derudover er den nye Nemeziz 18+ også blevet udstyret med en ny collar/hals som skal øge lockdown-fornemmelsen, og holde din fod fast.

adidas Nemeziz Messi 18.1 ”Energy Mode”

Lionel Messi vil altid være en af de store stjerner ved VM, og derfor har hans signaturstøvle ”Nemeziz Messi” selvfølgelig også fået en VM-opgradering. Nemeziz Messi 18.1 minder meget om Nemeziz 18+, dog er den store forskel overdelen på støvlen. Messi er ikke den store fan af snøreløse-støvler, og derfor er den nye Nemeziz Messi 18.1 blevet valgt som Messi-silhuet, da den er udstyret med snørebånd. Støvlens ydre er en lys grøn, som skriger opmærksomhed og spotlight. Selve støvlen er pga. snørebåndene ikke udstyret med 360 AGILITYBANDAGE, men blot AGILITYBANDAGE.

adidas Predator 18+ ”Energy Mode”

Predator 18+ ”Energy Mode” er muligvis ikke blevet opgraderet med spritny teknologi, til gengæld har støvlens ydre modtaget en gevaldig makeover. En klassisk sort præger støvlens hals og hæl, hvorefter støvlens overdel er en frisk gul, som derefter afsluttes med støvlens underdel og knopper værende en metallisk rød, som fader ind i en den friske gule farve, på midten af støvlens underdel. Set separat vil støvlen muligvis anses som en smule rodet og kaotisk, men set i helhed, så udstråler støvlen sommer, kækhed og kreativitet.

adidas Copa 18.1 ”Energy Mode”

Den nye Copa-støvle kommer muligvis ikke til VM, men med støvlens historie, så har den nye adidas Copa 18.1 ”Energy Mode” også fortjent lidt omtale. Den historiske støvle, som muligvis huskes af mange for dens Copa Mundial dage, er til den fodboldspiller som går op i det klassiske og velkendte. Den nye Copa 18.1 har, ligesom Predator 18+, ikke modtaget en teknologisk opgradering, men derimod en farve-opgradering. Hele støvlens ydre og overdel er farvet i en modig rød farve, som er kombineret med en frisk gul farve, som ses på støvlens hals, hæl og i det prikkede-mønster som omfavner støvlen langs halsen.

Release

Om du vil være iført den opsigtsvækkende Predator 18+, den stabile Nemeziz 18+, Messi’s signatur støvle Nemeziz Messi 18.1 eller måske stikke lidt ud med den modige Copa 18.1, så kan du købe din nye adidas ”Energy Mode” støvle på adidas.dk lige nu.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport.dk & Soccerbible