2018 har været fyldt med en masse nye og friske fodboldstøvler, bl.a. den seneste adidas Spectral Pack. Trods den konstante bølge af nye fodboldstøvler, så er der stadig et par støvler, som anses som klassikere, og dermed bliver ved med at indgå i rotationen, heriblandt den velkendte adidas Copa Gloro, som nu med en ny sål, kan anvendes hele året rundt.

Soft Ground sål

Den klassiske adidas støvle, Copa Gloro, har fået en velfortjent opgradering, der primært handler om støvlens sål. Den nye udgave af Copa Gloro-støvlen har stadig sit velkendte læder ydre, ”fold-over” tunge og snor rundt om snuden, dog har den fået en spritny ”blød jords” sål, som betyder, at støvlen nu kan anvendes på det våde græs, når regner slår til. Tidligere Copa Gloro støvler, har pga. sålen, ikke været brugbar når man nærmede sig de kolde måneder, hvor fodboldbanerne bliver våde og mudret, og dermed bliver ekstremt bløde. Den nye sål giver dermed den klassiske støvle et friskt og praktisk indspark, som dog ikke ødelægger dens klassiske udstråling, da den nye farvevariant ”Black/Mint”, holder støvlen stilet og afdæmpet, med en sort ydre, og klar underdel.

Release

Den nye og moderniserede adidas Copa Gloro ”Black/Mint” SG, kan købes lige nu på prodirectsoccer.com

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible