adidas tager os endnu engang ”down memory lane”, da de, som førhen, anvender Copa-støvlen, og genbringer en klassisk støvle igennem farver og minder. I denne omgang har adidas valgt at minde os om Beckhams fantastiske frispark mod Grækenland i 2001, som bragte England til VM i 2002.

Predator Precision

Da David Beckham sparkede det famøse frispark mod Grækenland, som sendte England til VM i Sydkorea og Japan, var han iført en klassisk støvle i form af Predator Precision. Støvlen vil forevig blive husket, som støvlen der selvstændigt sendte en nation til den største scene i fodbold – VM. Predator Precision støvlen var en fantastisk kombination af de engelsk farver, rød og hvid, og klædte Beckham på banen, da han skabte historie.

Copa Gloro 18.2

For at mindes dette uforglemmelige minde, har adidas valgt at præge den velkendte Copa Gloro 18.2 støvle, med de samme farver, som Beckhams Predator Precision var belagt med. En helt igennem hvid overflade, med grå/sølv indspark på adidas striberne og støvlens hæl. Den røde tunge, som var Predator Precision støvlens mest fremtrædende detalje, forsættes på Copa-støvlen, da den også har en rød tunge, samt røde detaljer i form af adidas logoerne på stølvens hæl, under støvlen og Copa-skriften, som ses på støvlens side. Den nye Copa Gloro 18.2 ”rød-hvid-sølv” støvle, er en helt igennem lækker støvle, der både udstråler modernitet, samt nostalgi.

Release

Den nye ”nostalgiske” Copa Gloro 18.2 støvle, kan købes lige nu på prodirectsoccer.com

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible