Så kom den endelig, den nye adidas Copa 19+, som er blevet set, bl.a. på Copa frontfigur, Dybalas fødder, de seneste par uger. Den velkendte og klassiske Copa ydre har fået en moderne makeover, dog med vedligeholdelse af visse kerneværdier, såsom f.eks. lædermaterialet. adidas Copa 19+ er til alle dem der elsker læder fodboldstøvler, dog med et nutidigt touch.

adidas Copa 19+ – Champagne farvet

En spritny støvle er blevet udgivet af adidas, hvilket betyder en masse ny detaljer, som skal dissekeres og analyseres, men før det, så lad os undersøge dens ydre. Den klassiske ydre, som Copa var kendt for, er blevet udskiftet, og har fået en slank og stram transformation. Den nye Copa 19+ er den første læderstøvle som er snøreløs, eller laceless. adidas har valgt at fjerne de ”overfladiske” snørebånd, for at skabe en total flad læder overflade, som skaber, i helhed, et stramt og slankt look. Støvlens læder er blødt K-læder, som hermed skaber max komfort. Derudover har adidas implementeret et rillede mønster i støvlens læder ydre, og giver derfor støvlen lidt æstetisk kant. Da den nye Copa-støvle er laceless, har adidas valgt at fjerne tungen, og skabt en sok-lignende effekt, som minder en om Predator og Nemeziz støvlerne. For at man stadig kan se, at det er en adidas støvle, har adidas valgt at placere de ikoniske tre striber på indersiden af støvlen, et valgt der blevet taget, da det ikke skal ”forstyrre” støvlens rene udseende og udstråling. Den første farve, som den nye adidas Copa 19+ udkommer i, er en champagne-lignende nuance, med røde indspark på støvlens adidas-striber, hæl og sål.

adidas Copa 19+ – Teknologien

Da det er en helt ny fodboldstøvle, så er den nye Copa 19+ også spækket med ny teknologi og detaljer.

Fusionskin: adidas har kaldt deres ny teknologi, ”Fusionskin”, for en læderbehandlingsprocess, som dermed gør læder til en ”teknologi”. Fusionskin er inkorporeret i støvlens læder-ydre, og giver via sin sømløse konstruktion et komfortabel touch og lavt vandindtag.

X RAY Vamp: Udover inkorporeringen af ”Fusionskin” i støvlens læder, har adidas også introduceret ”X RAY Vamp”, hvis formål er at skabe bedre og tættere kontakt mellem fod og bold, og sikre en stabil bevægelighed.

Purecut: Purecut ses på støvlens overflade, hvor adidas har valgt at fjerne overfladiske og unødvendige lag, som dermed skabe en total flad og glat overflade.

Exoframe-sål: Da Copa støvlen er lavet til kreatøren på banen, så har adidas også udstyret den nye støvle, med en Exoframe-sål. Den nye sål skal stabilisere ens bevægelser og forbedre ens greb på banen. Exoframe-sålens knopper er designet med det formål, at optimere rotationer, hvilket giver en bedre muligheder for, at lave skarpe vendinger på fodboldbanen.

Release

Den moderne nye adidas læderstøvle Copa 19+ kan forudbestilles lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible