adidas er havde et godt 2018 år, og er nu allerede klar til 2019 med en spritny pack. Den nye adidas ”Archetic” pack indeholder fire adidas modeller i form af: Copa, Predator, Nemeziz og X. Alle fire adidas modeller er blevet givet en ”blackout”-makeover, som symboliserer det mørke og hemmelighedsfulde.

adidas Predator 19+ ”Archetic”

 Vi har ikke kendt den nye adidas Predator 19+ længe, men den er uden tvivl kommet for at blive. Som sagt, så er Predator-støvlen blevet givet en ”blackout”-makeover, som ses på den sorte overdel. Predator-støvlen stikker dog ud blandt andre ”normale” sorte fodboldstøvler, da den har små indspark af rød spredt udover støvlen. De små røde indspark ses bl.a. på støvlens snudemønster, inde i støvlens sok, sparkeoverflade og frontdelen af sålen. De røde farver står i stærk kontrast til den kulsorte overdel, og skaber i helhed en kynisk-udstrålende fodboldstøvle.

adidas X 18+ ”Archetic”

Den nye ”Archetic” X-støvle har, ligesom Predator-støvlen, fået en komplet sort overdel. Derudover har X-støvlen også fået en masse små indspark af blå, som dermed er det stik modsatte af Predator-støvlen, og dens ildrøde detaljer. De adskillige blå detaljer kan ses på hele støvlen, dog er de mest fremtrædende de tre adidas striber, støvlens yderside og den glitrende hæl, som ens modstandere og holdkammerater uden tvivl vil ligge mærke til.

adidas Copa 19+ ”Archetic”

I 2018 introducerede adidas verden for en ny Copa-støvle, den første læder fodboldstøvle, som var snøreløs. Den allerede ikoniske Copa 19+ er nu tilbage, og iført en lækker sort læderoverdel. Den nye Copa 19+ har ingen små farveindspark eller detaljer, og det klæder den. Den simple sorte overdel fungerer perfekt med støvlens form, og er yderst tilfredsstillende at kigge på. Støvlen er dog ikke helt detaljefri, da den har fået en lilla-krom sål, som giver den simple støvle lidt ekstra kant.

adidas Nemeziz 18+ ”Archetic”

Den slanke og stilfulde Nemeziz 18+ fuldender hele den nye adidas ”Archetic” pack historie, da den er en kulmination af alle tre førnævnte støvler. Den sorte overdel på den nye Nemeziz-støvle deles med alle støvlerne i den nye pack, dog er Nemeziz-støvlen også blevet præget med adskillige farvedetaljer. Den røde farve fra Predator-støvlen, og den blå farve fra X-støvlen, er begge to blevet kombineret ind i Nemeziz-støvlens overdel, som man kan se på de blå-røde adidas striber, og den blå-røde farvekombination i stoffet på støvlens vrist. En afsluttende detalje er den nye blå-røde krom-sål, som hermed også tager lige fra Copa-støvlens design, og hermed fuldbringer adidas’ nye ”Archetic” pack.

Release

Den nye adidas ”Archetic” pack kan købes lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport.dk & Soccerbible