Luka Modric løb med overskrifterne da han brød den lange Ronaldo/Messi-stime ved dette års Ballon d’Or prisudgivelse. Modric var dog ikke den eneste der vandt noget den aften, da Norske Lyon-spiller, Ada Hegerberg, blev den første kvinde til at vinde den nye kvindelige pris udgivet af Ballon d’Or. Denne flotte præstation har Puma valgt at fejre, ved at skabe en personlig og unik Puma ONE støvle til Hegerberg.

Puma ONE ”Ballon d’Or”

Selve støvlen er en standard Puma ONE-model, dog med et noget anderledes ydre. Støvlens primære farve er en triumfrig guldfarve, som skal symbolisere den flotte præstation, og det flotte trofæ, som Hegerberg endte med at vinde. Derudover kan man på støvlens inderside se ordene ”Believe in yourself”, som var de tre ord, som Hegerberg sluttede sin takketale med, og var et direkte budskab til alle unge piger i verden. En afsluttende detalje, som gør støvlen endnu mere personlig, er Hegerbergs navn og det norske flag, som ses på støvlens bagside. Alt i alt er støvlen en vinder, og man må desværre nøjes med billederne, da den aldrig kommer til at blive brugt eller solgt.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible